SOSIAL KOMPETANSE – konkret arbeid med sosiale ferdigheter

5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger
(9 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 34 plakater med definisjoner på sosiale ferdigheter
✔ 34 oppgaveark (ett til hver ferdighet)
✔ 10 redigerbare plakater (alle fargene)
✔ redigerbart oppgaveark
✔ foreslått arbeidsmåte
✔ bokmål & nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

135,00kr

Du tjener 135 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

NB! Opplegget er en del av samlepakken for SOSIALT ARBEID!

Å arbeide med sosial kompetanse kan ofte være preget av at man tar det fra tilfelle til tilfelle, når konflikter oppstår eller man ser en gyllen mulighet til å gi ros. Dette opplegget er laget for å arbeide konkret og planlagt med emner som vil hjelpe elevene å utvikle sin sosiale kompetanse og ferdigheter som vil hjelpe dem med å lykkes. Vi har en rekke forventninger til elevenes adferd, uten at de kanskje har lært eksplisitt hva som ligger i dette. Å undervise og modellere ønsket adferd er formålet med serien. Ulike egenskaper og hva som ligger i dem defineres og tydeliggjøres. Les mer om opplegget i bloggen!

Plakatene gir en definisjon på hva de ulike ferdighetene faktisk betyr. Det handler om å være: oppmerksom, empatisk, høflig, punktlig, respektfull, vennlig, generøs, god, omtenksom, ærlig, inkluderende, lydig, positiv, tålmodig, pålitelig, standhaftig, rettferdig, ansvarlig, sindig, oppriktig, hjelpsom, samarbeidende, ydmyk, oppmuntrende, omsorgsfull, unik, lyttende, takknemlig, engasjert, tolerant, hensynsfull, raus, forståelsesfull og modig.

Noen ferdigheter er vi jo mer opptatt av enn andre, og alle klasser/elevgrupper har sine egne utfordringer. Det er greit å prioritere vekk de som ikke føles like relevante for din gruppe, og repeter oftere ferdighetene som behøver å være i fokus. Jeg regner med det vil variere fra periode til periode hvilke ferdigheter jeg ønsker å sette fokus på.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
9 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

9 omtaler for SOSIAL KOMPETANSE – konkret arbeid med sosiale ferdigheter

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempeflott opplegg! Kan printes rett ut, kuttes, lamineres og gjennomføres. Elevene liker det godt, og det gjør læreren også.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Digger dette opplegget! I 2.klasse arbeider vi med en kompetanse over 2 uker. Vi trener på å sette egne ord på det, og øver på det i praksis. Dette hjelper elevene å bli mere bevisst på det. Senere skal vi bruke oppgavene.

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Disse bruker vi hver uke. Flott at vi kan redigere selv også og putte inn andre karaktertrekk :-)
  jeg henviser til plakten som henger på tavla og vi snakker om det hver dag! Den henger også på døra i gangen slik at elevene kan bli minnet på hva vi øver på der.

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Friske, gode og fantastiske plakater :) Bruker de som sosiallærer og er kjempefornøyd!

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig nyttig!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig gode plakater og beskrivelser!

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott opplegg! Fint at det er plakater som kan henges opp i klasserommet som en påminnelse for elevene.

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Liker særlig godt plakatene til å henge opp i klasserommet!

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fantastisk! Dette har jeg ventet lenge på!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…