SOSIAL KOMPETANSE – konkret arbeid med sosiale ferdigheter

5 av 5 basert på 9 kundevurderinger
(9 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 34 plakater med definisjoner på sosiale ferdigheter
✔ 34 oppgaveark (ett til hver ferdighet)
✔ 10 redigerbare plakater (alle fargene)
✔ redigerbart oppgaveark
✔ foreslått arbeidsmåte
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

135,00kr

Du tjener 135 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

NB! Opplegget er en del av samlepakken for SOSIALT ARBEID!

Å arbeide med sosial kompetanse kan ofte være preget av at man tar det fra tilfelle til tilfelle, når konflikter oppstår eller man ser en gyllen mulighet til å gi ros. Dette opplegget er laget for å arbeide konkret og planlagt med emner som vil hjelpe elevene å utvikle sin sosiale kompetanse og ferdigheter som vil hjelpe dem med å lykkes. Vi har en rekke forventninger til elevenes adferd, uten at de kanskje har lært eksplisitt hva som ligger i dette. Å undervise og modellere ønsket adferd er formålet med serien. Ulike egenskaper og hva som ligger i dem defineres og tydeliggjøres. Les mer om opplegget i bloggen!

Plakatene gir en definisjon på hva de ulike ferdighetene faktisk betyr. Det handler om å være: oppmerksom, empatisk, høflig, punktlig, respektfull, vennlig, generøs, god, omtenksom, ærlig, inkluderende, lydig, positiv, tålmodig, pålitelig, standhaftig, rettferdig, ansvarlig, sindig, oppriktig, hjelpsom, samarbeidende, ydmyk, oppmuntrende, omsorgsfull, unik, lyttende, takknemlig, engasjert, tolerant, hensynsfull, raus, forståelsesfull og modig.

Noen ferdigheter er vi jo mer opptatt av enn andre, og alle klasser/elevgrupper har sine egne utfordringer. Det er greit å prioritere vekk de som ikke føles like relevante for din gruppe, og repeter oftere ferdighetene som behøver å være i fokus. Jeg regner med det vil variere fra periode til periode hvilke ferdigheter jeg ønsker å sette fokus på.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
9 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

9 omtaler for SOSIAL KOMPETANSE – konkret arbeid med sosiale ferdigheter

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…