SOSIALT ARBEID – Voksende samlepakke

5 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

VOKSENDE SAMLEPAKKE -60%!

I dette opplegget får du:
✔ 10 opplegg knyttet til sosialt arbeid
✔ lærerguider
✔ bokmål & nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

1.430,00kr 575,00kr

NB! En voksende samlepakke tilbys med vesentlig rabatt til de som på forhånd vet at de har bruk for hele serien. På den måten kan man spare og få tilgang til alt materiell. At samlepakken er voksende betyr at ikke alle opplegg er lagt til enda, og at du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til. Sosialt arbeid er krevende og materiellet må være gjennomarbeidet og utprøvd før det legges til, tar derfor forbehold om at den kan ta noe lenger tid å komplettere. Les mer informasjon om voksende samlepakker før du bestiller. Ved spørsmål, ta kontakt på [email protected] :)
Produktbeskrivelse

Faglig kompetanse er viktig, og vi står på nesten utrettelig for at elevene skal nå målene sine. Samtidig må vi sette av tid til den generelle delen av læreplanen, og sette sosial utvikling i fokus. Sosialt arbeid er en ekstremt viktig del av jobben vår som pedagoger.  Å gi elevene et positivt tankesett med seg i ryggsekken på vei mot voksenlivet er uvurderlig. Elevene må tro på seg selv og egne ferdigheter, trenger en trygghet på hvem de er og hva som er viktig for dem – og ikke minst et «kart» for å navigere emosjonelt og sosialt sett. Sosiale koder og normer er ikke alltid krystallklare og enkle å forstå. Sosiale ferdigheter må læres, og da trenger elevene konkretisering og modellering. Formålet med serien for SOSIALT ARBEID er å tilby materiell som kan støtte deg i dette arbeidet.

VOKSENDE SAMLEPAKKE:

 1. Sosial kompetanse. Plakater og oppgaveark for konkret arbeid med sosiale ferdigheter.
 2. Dagsplan. Visuell fremstilling av gjøremål for forutsigbarhet.
 3. Følelser. Konkretisering av ulike følelser og reaksjonsmåter.
 4. Bevegelse og yoga. Hjernepauser og pause-sprell.
 5. Sosiale og psykososiale strategier. Å ta gode valg, avdekke triggere, starte på nytt. Hvordan løse vanskelige situasjoner.
 6. Sosiale ferdigheter. I dybden på personlige egenskaper som fremmer gode relasjoner og stabilitet.
 7. Vennskap. Hva vennskap er, hva det innebærer og ikke innebærer.
 8. Growth mindset. Inspirasjon til positiv og konstruktiv tankegang.
 9. Takknemlighetsdagbok. Konkret øvelse i positiv og konstruktiv tankegang.
 10. Sosioemosjonelle sjekklister. Følg elevens sosioemosjonelle utvikling.
 11. Positiv-its! Oppmuntring og relasjonsbygging. BONUS!
Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtaler med rangering av 5 stjerner (1 av 1)

(Vis ufiltrerte resultater)

1 omtale for SOSIALT ARBEID – Voksende samlepakke

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…