Språkdiplomer – sjanger, grammatikk og redigerbare alternativ

5 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 60 ulike diplomer:
✔ 8 redigerbare
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

50,00kr

Du tjener 50 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

60 norske språkdiplomer, perfekte for å feire milepæler underveis i skoleåret og til skoleslutt! Formålet med disse er å understreke hva elevene har lært, styrke selvtillit og belønne hardt arbeid! Alle diplomene har åpne datoer, så disse kan brukes til år 2999! Totalt inneholder pakken altså 60 design, og 8 av dem er redigerbare. Disse 8 er: en generell skrivediplom, en generell sjangerdiplom, seks ulike diplomer med grafikk av barn som skriver!

Sjangerdiplomer:
Fiksjon, sakprosa, skjønnlitteratur, dokumentar, biografi, selvbiografi, essay, dokumentarroman, tale, saga, roman, novelle, dikt, sanger, drama, kortroman, myter, grafiske noveller, tegneserier, fabler, fantasy, eventyr, folklore, science fiction, krim, grøsser, thriller, humor, legender, mysterium, romantikk, mytologi, opplevelser, barnelitteratur, historisk fiksjon og western.

Grammatikkdiplomer:

Verb, substantiv, å være, uregelrette verb, adjektiv, adverb, idiomer, preposisjoner, artikler, preposisjoner, spørreord, determinativ, konjunksjoner, interjeksjoner, staving, uttale, diftonger og synonym.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Språkdiplomer – sjanger, grammatikk og redigerbare alternativ

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…