LESESTART OG STL+ | Samlepakke 1

I dette opplegget får du:
✔ 15 komplette opplegg
✔ bokmål & nynorsk
✔ differensierte alternativer
✔ lærerguide

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

975,00kr 695,00kr

NB! En voksende samlepakke tilbys med vesentlig rabatt til de som på forhånd vet at de har bruk for hele serien. På den måten kan man spare og få tilgang til alt materiell. At samlepakken er voksende betyr at ikke alle opplegg er lagt til enda, og at du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til. Les mer informasjon om voksende samlepakker før du bestiller. Ved spørsmål, ta kontakt på [email protected] :)
Produktbeskrivelse

LESESTART OG STL+ er en serie materiell utviklet for å støtte den tidlige leseopplæringen, gi et temarikt alternativ og bidra med enkel differensiering. Metodemessig er materiellet tilrettelagt for å brukes sammen med STL+. Det kan også brukes som utskrift, eller en kombinasjon av begge to.

Les en utvidet beskrivelse av serien her.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt via den blå meldingsboblen nede til høyre. Les også i lærerguiden som ligger i bildegalleriet over.

Innhold i samlepakken

Dette er en tentativ liste og jeg tar forbehold om endringer i tema/titler.

 1. Vi liker regn
 2. Søte småkryp
 3. Vi har kjæledyr (under arbeid)
 4. På lekeplassen (under arbeid)
 5. Miljøet rundt oss (under arbeid)
 6. Vi jakter påskeegg (under arbeid)
 7. Vannballonger (under arbeid)
 8. Vi selger saft (under arbeid)
 9. Vi plukker epler (under arbeid)
 10. Knask eller knep (under arbeid)
 11. Vi raker løv (under arbeid)
 12. Snøballkrig (under arbeid)
 13. Vi liker kakao (under arbeid)
 14. Rampete troll (under arbeid)
 15. Den lille dragen (under arbeid)
Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…