Tellefigurer | Learning Resources

Counters for arbeid med mengder, sortering, telling, addisjon, subtraksjon, mønster – og ikke minst kreativ fantasilek!

 • Trykk / fysisk

245,00kr

Nullstill

Hvis det blir tomt på lager så tar jeg inn mer fortløpende. De er da merket med "restordre". Beregnet leveringstid er i de tilfellene som regel to uker. Er det ikke anmerket restordre sendes de ut fortløpende. Ta kontakt ved evt spørsmål. :)
Produktbeskrivelse

Counters fra Learning Resources kommer i fire varianter, alle i bokser med 72 figurer hver. Figurene har friske, fine farger og et stilig design. De er gode i hånden, ikke for mye og ikke for harde. Hver bøtte har seks ulike typer dyr, i seks farger. Figurene måler omtrent 3cm (litt variasjon etter type). Du kan velge mellom:

 • dinosaurer
 • småkryp (øyenstikker, snegle, gresshoppe, åme, edderkopp og bie)
 • dyr i havet (hval, hai, skilpadde, sel, blekksprut og rokke)
 • dyr i jungelen (giraff, krokodille, flodhest, ape, løve og elefant)

Brukstips:

 • Visualiser regnestykker med f.eks 3 blå + 4 grønne
 • Telling og mengdeforståelse
 • Sorter etter farger
 • Lage mønster
 • Rollespill, lek og kreativitet
 • Lag en bakgrunnsscene og lag en fortelling
 • Spillebrikker
Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…