5pk støttekort – multiplikasjon [TRYKT OG LAMINERT]

I dette TRYKTE MATERIELLET får du:
✔ 5 sett med 10stk multiplikasjonskort
✔ hvert kort måler 8.5cm x 6.5cm.
✔ ferdig skrevet ut, laminert og ring følger med

  • Trykk

18 på lager (kan bli restordre)

500,00kr 275,00kr

Varenummer: T3-Multi Kategorier: , , Stikkord: , ,
NB! Malimo.no har ferieavvikling frem til og med 27.juli. Det vil si at trykket materiell som bestilles i den perioden først sendes per post 30.juli.
Produktbeskrivelse

Disse multiplukasjonskortene er ferdig skrevet ut. Kortene er laminert med profesjonell maskin for lang levetid. De har avrundede hjørner og medfølgende ring. Kortene sendes til deg per post.  En ring med multiplikasjonskort inneholder kortene for gangetabellen fra 1-10. Kortene selges i pakker på fem.

VIKTIG INFORMASJON! (les før du bestiller)

  • Det er et begrenset antall multiplikasjonskort tilgjengelig. Disse sendes ut fortløpende etterhvert som bestillinger kommer.
  • Dersom kortene blir utsolgt er det mulig å bestille flere på restordre, men kun i et begrenset tidsrom. (Da står det “restordre” når du bestiller)
  • NB! Kort som bestilles på restordre blir ikke sendt ut før i januar.
  • Hvis du bestiller digitalt materiell samtidig vil alt stå på vent frem til multiplikasjonskortene sendes ut. Legg inn separate bestillinger dersom du trenger det digitale materiellet aktivert med en gang.
  • Flat porto på 36,-.
Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes til hva som helst i butikken! Poengene kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man tjener ikke poeng på abonnement.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.