UKENS MALIMO 11 – Kn – Halloween & knask eller knep

I dette opplegget får du:
✔ 21 sider med oppgaver
✔ fordelt på 3 nivå for tilpassing
✔ lærerveiledning med beskrivelse av alle oppgavene
✔ bokmål & nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med UKENS MALIMO er å gi lærere et enkelt alternativ som er differensiert. Det er godt egnet til morgenarbeid, repetisjon, stasjoner, lekser og mer. Elevene er innom norsk, matematikk og engelsk i hvert opplegg. Hvert enkeltopplegg koster 40,-, men samlepakken er sterkt rabattert. Det finnes 40 ulike UKENS MALIMO! 🙂

Hva er Ukens Malimo?

Ukens Malimo er et undervisningsopplegg som er delt inn i tre nivå.  Det strekker seg fra 1.trinn og opp mot slutten av småtrinnet. Nivåene kan selvfølgelig brukes om hverandre for å tilpasses til elevene dine, og enkelte elever over småtrinnet vil absolutt ha god nytte av oppleggene. Oppgavene kan variere noe fra uke til uke, men vil stort sett ha samme form. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker å utvikle elevenes evne til å arbeide selvstendig. Innholdet er kort fortalt knyttet til:

 • en ny konsonantforbindelse/diftong hver uke
 • lesing og leseforståelse, innholdsforståelse med spørsmål og påstand
 • tekniske leseoppgaver i form av lesebestillinger
 • arbeid med ordklasser (kun nivå 3)
 • skriving, både etter instruksjon og kreativt
 • ulike regneoppgaver i de fire regneartene, samt noe måling
 • engelske gloser

Hva kan jeg bruke Ukens Malimo til?

Jeg anbefaler varmt å bruke opplegget som «morgenarbeid». Elevene får hvert sitt hefte (eller setter arkene i perm/arbeidsbok). Når de kommer inn i klasserommet er det en del av morgenrutinen at de finner frem heftet sitt. Dette gir en rolig og myk start, du får tid til å gå rundt og snakke litt med alle. Elevene «skrur seg på» og er klare for å jobbe. Andre gode alternativer er:

 • stasjonsarbeid – med egne hefter til hver elev eller der du deler dem opp til ulike stasjoner/timer
 • lekser og/eller belønning (tro det eller ei! :))
 • ventearbeid hvis eleven blir tidlig ferdig
 • veiledet lesing/matmatikk på lærerstyrt stasjon
 • pararbeid eller gruppearbeid

Se nærmere på oppgavetypene på forhåndsvisningen. NB! Forhåndsvisningen viser lesetekstene knyttet til hver uke, mens de andre eksemplene på oppgavetyper er hentet fra Ukens Malimo 1. Innholdet i dem er altså ulikt fra opplegg til opplegg.

Ta en nærmere titt på nivå 2:

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…