Valentine-pakke – 4.-6.trinn

5.00 av 5 basert på 4 kundevurderinger
(4 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 40+ sider med oppgaver, aktiviteter og maler
★ Innhold rettet mot norsk- og matematikkundervisning
★ Lærerguide
★ Bokmål og nynorsk

 • Digital

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Denne Valentines-pakken inneholder et variert innhold innen lese- og skriveopplæring, matematikk, og andre aktiviteter knyttet til tema Valentin-dagen. Pakken er rettet mot mellomtrinnet – nærmere bestemt 4.-6., men kan også med fordel benyttes i TPO eller andre en-til-en-situasjoner. Det finnes en egen Valentine-pakke rettet mot småtrinnet, 1.-3.. Hovedforskjellen i pakkene er utvalget av høyfrekvente ord og matematikkoppgavene. Oppgavene som vises på thumbnails er fra 1.-3.. Stilen er lik i begge to, men oppgavene i 4.-6. er vanskeligere. Alt av opplegg og aktiviteter er forklart i vedlagt lærerguide. Alle filene i pakken er i PDF-format. Alt innhold kommer på både bokmål og nynorsk i samme pakke.

Emner, arbeidsark og aktiviteter i denne pakken er:
Kunst & håndverk:
→ 6 ulike maler for å lage Valentines-kort

Matematikk:
→ Sammenligning av negative tall, desimaltall og prosent – større enn/mindre enn/er lik.
→ Ark for å sette opp stykker av tallene man har sammenlignet.
→ Blanke maler for å lage egne sammenligningsoppgaver.
→ Regneoppgaver med flere ukjente (addisjon og subtraksjon). Blanke maler inkl.
→ Valen-time, klokkeoppgaver.
→ Partall eller oddetall-oppgaver

Norsk:
→ Skriveoppgaver knyttet til tema. Tomme skriveark og kort.
→ Leseforståelsesoppgaver.
→ Skriving om å være en god venn.
→ Ord-i-ord, lage nye ord med et gitt sett bokstaver.
→ Oppgave om substantiv man er glad i.
→ Arbeid med de høyfrekvente ordene: mellom, måtte, kanskje, siste, rundt, gjennom, gjorde, gamle, langt, heller, lenge, alltid, nesten, visste, norsk, likevel, liten, tenkte, ting, hadde, skal, etter, eller, prosent, finne, enda, dagen, stort, land, million, begge.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
4 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

4 omtaler for Valentine-pakke – 4.-6.trinn

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjekke oppgaver!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Har ikke brukt denne pakken enda men har brukt den som er for 1-2. klasse. Ser ut til at denne pakken er minst like bra som den vi har brukt :)

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjøpte denne for noen dager siden og gleder meg til å ta dem i bruk. Motiverende når det er fine tegninger og utforming på oppleggene!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fine matteoppgaver. Jeg har brukt flere av dem på stasjoner på 4.trinn.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.