Ventearbeid – Jeg er ferdig! SAMLEPAKKE!

5.00 av 5 basert på 17 kundevurderinger
(17 kundeomtale )

Denne pakken inneholder alle pakker i «Jeg er ferdig»-serien.

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

400,00kr 300,00kr

Du tjener 300 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med “Jeg er ferdig”-pakkene er å tilby meningsfylt ventearbeid til de som fullfører oppgaver raskt, samt mengdetreningsarbeid. Du som lærer kan skrive ut oppgavene, sette dem i en “Ferdig”-perm, og la elevene stille og rolig forsyne seg selv når de har blitt arbeidsledige. Min erfaring er at dette er svært nyttig i klasserommet. Elever som arbeider hurtig blir ikke sittende på “tomgang”, og har ikke tid til å kjede seg eller lage uro. Elever som arbeider mindre hurtig får arbeidsro og slipper å bli distraherte av at medelever roper “ferdig!”.

Ventearbeid-serien passer også til:
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ ekstramateriell
→ lekser

Se nærmere på de individuelle pakkene:
Pakke 1: Tegning etter instruksjoner
Pakke 2: Korte skriveoppgaver
Pakke 3: Tegning etter multiplikasjon
Pakke 4: Tegning og leseforståelse
Pakke 5: Ordsøk etter høyfrekvente ord
Pakke 6: Labyrinter med korte skriveoppgaver
Pakke 7: Tegneserier
Pakke 8: Bildeordbank – skrivestartere
Pakke 9: Tegning og leseforståelse 2
Pakke 10: Tegning og leseforståelse 3 – differensiert

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
17 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

17 omtaler for Ventearbeid – Jeg er ferdig! SAMLEPAKKE!

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Selvgående, variert og stimulerende. Brukes mest som ventearbeid.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supert som ekstraarbeid til elever og til småoppgaver til kortere økter :)

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Helt super, variert ventearbeid er gull! :-)

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Mange ulike oppgaver som brukes i ulike fag, ikke bare som "ventearbeid" :-)

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fantastisk opplegg!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig glad i disse, elevene gleder seg til de får hente sine hefter med oppgaver!

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig glad jeg har kjøpt denne

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig gode arbeidsoppgaver som kan brukes på flere trinn. Spesielt "Jegerferdig1" er perfekt til selvgående arbeid på for eksempel stasjoner. "Jeg er ferdig 2" er utrolig kjekke å bruke som skrivetreningsoppgaver, både felles og som selvstendig arbeid. Mange av oppgavene er lagt opp slik at de kan brukes både med små og større barn. Veldig flott! Jeg kommer til å bruke disse oppgavene masse.

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Utruleg mange kjekke oppgåver som kan nyttast både som ventearbeid, men òg på stasjonar eller som eit avbrekk. Spesielt "Ordjakt" har vore populære i klassane eg har prøvd det ut med (2.-4.trinn). Skriveoppgåvene (skriva til eit bilete) har òg slått an på høgare trinn :)

 10. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Elevene (2.klasse) er veldig ivrige etter å få hente seg et ark fra permen med venteoppgaver som vi kaller dem!

 11. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Har brukt disse i 2.-3.klasse, og nå skal vi fortsette med de i 4. klasse. Supert opplegg.

 12. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Her er det så mye bra. Har brukt det som både jeg er ferdig arbeid og i arbeid med leseforståelse. Disse treffer alle elever uansett hvilket nivå de er på.

 13. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Har brukt 1, 4, 5 og 6 i 2.klasse. Elevene ser på det som belønningsoppgaver. ?

 14. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg veldig til å ta dette i bruk fra høsten av. Tusen takk for at du kommer med alle de smarte ideene og frigjør tid i en hektisk hverdag!

 15. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig glad for at jeg kjøpte samlepakken. Da får elevene byttet på hvilket fag de skal jobbe med. Mange gode opplegg, og elevene skal jobbe lenge for å komme gjennom alle disse oppleggene!

 16. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Etter kartlegging i norsk, oppdaget vi flere som burde øve mer på leseforståelse. Oppgaven med å lese en setning og fargelegge var kjempefin, og mange av elevene opplevde det som motiverende å se hvordan de kunne jobbe seg nedover listen og klare å gjøre det de skulle!!

 17. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å ta i bruk materiellet. Pakke 7 "tegneserier" ser morsom ut. Her får de drahjelp samtidig som de må tenke. Takk!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…