Korte skriveoppgaver – ventearbeid!

5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne:
★ 27 korte skriveoppgaver
★ Bokmål & nynorsk

  • Digital

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Varenummer: 22-2N Kategorier: , , , , Stikkord: , , , ,
Produktbeskrivelse

Formålet med “Jeg er ferdig”-pakkene er å tilby meningsfylt ventearbeid til de som fullfører oppgaver raskt, samt mengdetreningsarbeid. Du som lærer kan skrive ut oppgavene, sette dem i en “Ferdig”-perm, og la elevene stille og rolig forsyne seg selv når de har blitt arbeidsledige. Min erfaring er at dette er svært nyttig i klasserommet. Elever som arbeider hurtig blir ikke sittende på “tomgang”, og har ikke tid til å kjede seg eller lage uro. Elever som arbeider mindre hurtig får arbeidsro og slipper å bli distraherte av at medelever roper “ferdig!”.mindre hurtig får arbeidsro og slipper å bli distraherte av at medelever roper “ferdig!”.

Dette opplegget er en samlepakken med ventearbeid – finn den her!

I denne pakken vil du finne 2 x 25 korte skriveoppgaver:
★ Oppgave 1-5: Skriv med inspirasjon fra bilde. Bildene har variert innhold, men alle viser negative situasjoner som kan oppstå.
★ Oppgave 6-10: Skriv med inspirasjon fra bilde. Alle disse bildene handler om ulike sykdommer/ulykker, hvordan personen føler seg, og om elevene har opplevd noe lignende selv.
★ Oppgave 11-20: Fantasikjæledyr. Elevene skal late som at de får seg et nytt kjæledyr (bildet), og beskrive hva de trenger for å ta vare på dyret.
★ Oppgave 21-25: Dialog. Elevene skal finne på en samtale mellom personene på bildet, og skrive den ned.

Alle oppgavene kommer i versjoner med både små bokstaver, og versjoner med store bokstaver. Derav 2 x 25.

Ventearbeid-serien passer også til:
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ ekstramateriell
→ lekser

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Korte skriveoppgaver – ventearbeid!

  1. 5 av 5

    (verifisert eier)

    Supre oppgaver! Brukte dette på 5.trinn og elevene skrev så blekket sprutet!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…