SAMLEPAKKE – Vi sorterer

5 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ Totalt 31 sorteringsopplegg
✔ Farge og svarthvitt-versjon for fargelegging
✔ Tema fra norskfaget og kulturelle tema
✔ Bokmål & nynorsk
✔ Lærerveiledning

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

900,00kr 400,00kr

NB! En voksende samlepakke tilbys med vesentlig rabatt til de som på forhånd vet at de har bruk for hele serien. På den måten kan man spare og få tilgang til alt materiell. At samlepakken er voksende betyr at ikke alle opplegg er lagt til enda, og at du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til. Les mer informasjon om voksende samlepakker før du bestiller. Ved spørsmål, ta kontakt på [email protected] :)
Produktbeskrivelse

Formålet med “Vi sorterer”-serien er å gi elevene trening i grunnleggende norsk. Oppgavene i serien er direkte knyttet til kompetansemål i norsk etter 2.trinn. Serien dekker en rekke ulike tema hentet fra norskfaget, samt ulike kulturelle tema. Serien er laget for å brukes på stasjoner, i pararbeid eller i en-til-en-undervisning / spes.ped – med fokus på bokstaver, lyder og/eller ord! Du kan lese mer om hvordan jeg bruker oppleggene, samt tips og triks her!

Denne samlepakken inneholder samtlige opplegg i Vi sorterer-serien. Når en ny pakke blir lagt til laster du bare ned oppdatert versjon av samlepakken! I de 31 pakkene har du over 720 pusleoppgaver! Mer enn nok innhold til å ha ulike opplegg til stasjon i norsk hele skoleåret! Alle oppgavene kommer i farge og svart-hvitt for fargelegging!

Vi sorterer-serien er egnet til:
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ muntlig aktivitet
→ en-til-en / spes.ped

Opplegg som er med i samlepakken:
1. Alfabetet – små og store bokstaver
2. Tall (gratis)
3. Substantiv med 3 bokstaver
4. Substantiv med 4 bokstaver
5. Substantiv med 5 bokstaver
6. Verb 1
7. Verb 2
8. Adjektiv
9. Antonymer
10. Kj-lyden
11. Sj-lyden
12. J-lyden
13. Dobbel konsonant
14. Sammensatte ord
15. Jul / Påske
16. Været
17. Vår
18. Sommer
19. Høst
20. Vinter
21. Insekter
22. Kjæledyr
23. Gårdsdyr
24. Dyr i havet
25. Eksotiske dyr (under arbeid)
26. Grønnsaker og frukt (under arbeid)
27. Hobbyer og aktiviteter (under arbeid)
28. Halloween & kostymer
29. Yrker (under arbeid)
30. Følelser (under arbeid)
31. Tøyseord (under arbeid)

Hvilke kompetansemål brukes disse kortene opp i mot?
Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemål i norsk etter 2.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
✔ leke, improvisere og eksperimentere med rim, rytme, språklyder, stavelser, meningsbærende elementer og ord
✔ vise forståelse for sammenhengen mellom språklyd og bokstav og mellom talespråk og skriftspråk
✔ lese store og små trykte bokstaver
✔ trekke lyder sammen til ord

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
3 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for SAMLEPAKKE – Vi sorterer

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…