Visuell læring: SAMLEPAKKE 1 – LEKSI-bokserien

5.00 av 5 basert på 7 kundevurderinger
(7 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 5 LEKSI-bøker, komplett med ordlister og maler
✔ bokmål, nynorsk, engelsk og tilpassing til morsmål
✔ lærerveiledning
✔ differensierte alternativer/tips

 • Digital

200,00kr 150,00kr

Du tjener 150 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med LEKSI-bokserien er å gi elever en innfallsvinkel til materiale som først og fremst er visuell. Med ulike grafiske fremstillinger av hovedinnholdet i et tema, ordforråd, begreper og konsepter vil elevene kunne arbeide med stoffet på en annen måte enn den tradisjonelle arbeidsboken. Opplegget er en rekke maler som elevene bearbeider med å fylle på med tekst og farger, klipper ut og limer inn i en dedikert LEKSI-bok. Denne kan være i A4 eller A5-format, alt etter hva du foretrekker!

Les mer detaljert om tanken bak metoden, og flere fordeler, i bloggen! Både norsk og engelsk materiell følger med, så her er det god mulighet til å arbeide tverrfaglig! Skal du inkludere et tredje språk har jeg en voksende liste med gratis ordlister her: 350 ord.

I denne samlepakken får du:
Kroppen
Grønnsaker
Familie
På skolen
Måltider

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
7 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

7 omtaler for Visuell læring: SAMLEPAKKE 1 – LEKSI-bokserien

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette opplegget passer perfekt blant annet for de som har norsk som andre språk. Det er disse "dagligdagse" ordene som man ofte glemmer at de ikke kan.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Blir fint til engelsk

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Bra opplegg :-)

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fint til engelsk og spesialundervisning.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig fint opplegg!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supert opplegg. Her finner man det meste av temaer som er aktuelle for de elevene som trenger noe ekstra for å lære begreper. Brukte noe av serien i hel klasse i fjor da jeg var kontaktlærer. I år blir det mest brukt i spesialundervisning

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempefin til bruk når vi skulle ha om kroppen. Jeg brukte ikke alt, men tok ut det som passet best i undervisningen. Så kan jeg fylle på med mer til neste år. Morsomt også å kunne bruke det i engelsk-timene. Det gjør opplegget allsidig. :-)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.