Hva skjer med Malimo til høsten?

Den dagen jeg først begynte å lage litt omfattende opplegg til eget bruk, og ikke minst dagen jeg begynte å dele opplegg på nettet .. ja, da hadde jeg aldri drømt om å være her jeg er nå. Jeg har lært utrolig mye på disse to årene, blant annet at mange fantastiske folk vil heie på deg, og andre folk vil prøve å jekke deg ned. Heldigvis har det vært et overveldende flertall av førstnevnte type! Å ha en lang mammapermisjon med en soveglad og blid baby har gitt meg mye tid til å utvikle nettsiden min, ressursbiblioteket (som skal bli myyye større), og ikke minst den lille butikken. Vi leker, er ute og koser oss - og innimellom slagene jobber jeg med Malimo. Det er godt å være både i babyverden og i jobbverden, kjenner jeg.

Utallige timer er lagt ned, det har vært ufattelig mye jobb. Samtidig har jeg oppdaget noe fantastisk: når du driver med noe du elsker, så føles ikke ett eneste minutt som arbeid. Det gir mer energi enn det tar, og tilbakemeldingene jeg har fått fra så mange gode kollega er så fine og oppbyggende.

Meg og gutta i julen som var! ♥

Til høsten blir hverdagen annerledes her i huset. Å være lærer og småbarnsmamma blir krevende, og å jobbe til de sene nattetimer med å lage opplegg i tillegg hadde blitt tøft. På toppen av det hele har jeg vært veldig uheldig og fått en kranglete kropp etter svangerskapet og en hard fødsel. Det har vært vanskelig, syns jeg. Jeg klarer ikke lenger alt jeg klarte før, men jeg håper det blir bedre etterhvert. Fokuset må hele veien ligge på det positive! Flere har spurt meg om hva som skjer til høsten når mini skal i barnehagen og jeg skal tilbake på jobb - kommer det flere opplegg?

Svaret er JA!

Selvfølgelig gjør det det! Nå har jeg gått mange runder med meg selv, og tenkt på hvordan hverdagen med min lille familie, helsen, savnet til klasserommet og kjærligheten til å lage opplegg skal kombineres. Jeg er grådig, og vil helst ha alt - og enda litt mer! 😉 Så nå følger jeg drømmen min om å gjøre alt jeg har lyst til!

Den fine butikken min!

For det kommende skoleåret har jeg søkt redusert stilling på skolen! ♥ Den fine og sosiale gutten vår skal i barnehagen med en fleksibel timeplan, mens  jeg skal både være i klasserommet tre dager i uken - og være læremiddelforfatter på Malimo.no. [Fordelen med å følge egne drømmer er at man kan gi seg selv hvilken tittel som helst, nesten 😉 Kjekt for ei jente som alltid drømte om å bli forfatter!] Dette vil gi meg rom til å være en tilstedeværende mamma, en god samboer, en lærer som har mye å gi og samtidig få utløp for alle ideene som må ut i form av opplegg. "The cherry on top" blir å kunne ta hensyn til egen helse og gjerne komme ut av skoleåret i bedre forfatning enn ved starten! Hipp hurra for å lytte til egne behov, og å finne løsninger som gir balanse! ♥

Første steg var at jeg åpnet min helt egne, hjemmelagde butikk her på Malimo.no - og jeg er så forferdelig stolt! Den største fordelen med å styre alt selv er at man kan være så mye mer fleksibel! I tillegg er alt på norsk!  Butikken på TpT vil gå parallellt med denne, i alle fall ut året og kanskje lenger. Det har vært en del timer med knoting, men nå er den klar!

Det er en spennende tid vi har foran oss, både som familie og for meg som følger hjertet mitt. Jeg håper du vil følge med meg på veien!

Publisert: 3. mars 2017
Endret: 13. juli 2018