Egenvurdering! [BM-NN-ENG]

Malimo.no - plakater til egenvurdering for timen!Denne nedlastingen innholder fire A4-ark med åtte ulike motiver der elever kan gjøre en egenvurdering. De kan vurdere innstilling til timen, forståelsen av emnet, av arbeidet de har lagt ned osv. Tekstene er redigerbare, men ansiktene kan ikke redigeres. Disse plakatene ble laget i samarbeid med Astrid Helgerud! ♥ Heng opp plakatene slik at elevene kan feste en klesklype (med sitt navn) på den plakaten de føler passer best.

Denne er fin å bruke med en hel klasse der hver elev har en klype. Den kan gjerne henge i nærheten av døren, og så plasserer elevene seg på vei inn fra friminutt (en fin mulighet til å gi deg et hint om at noe har skjedd i friminuttet også). Er de klare for å jobbe eller er det andre tanker som gjelder? De kan også endre "status" underveis i timen (dersom du tillater det), og de kan evaluere seg selv når timen er ferdig. Det gir en bevisstgjøring. Har de vært fokusert? Ble fokuset på noe annet enn fag? 🙂

Last ned her: Redigerbare ansikter - egenvurdering

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Publisert: 19. januar 2016
Endret: 5. februar 2021

Ferdig materiell for vurdering/egenvurdering

Malimo.no - fjeser til egenvurdering
egenvurdering

3 svar til “Egenvurdering! [BM-NN-ENG]”

 1. Hei Maren!
  Jeg sliter med å få skrevet ut egenvurderingskortene. Når jeg åpner blir jeg bedt om å aktivere redigering, når jeg gjør det forsvinner bildene og bare teksten er igjen. prøver jeg å skrive ut derfra kommer kun teksten. Det samme med skrivestartene eller d.v.s. jeg får ikke åpnet noen av dem i det hele tatt. Jeg har sjekket om jeg må logge meg inn noen steder, men finner ikke noe om det. Er jeg helt ¨på bærtur?
  Med vennlig hilsen
  Lone Uth

  • Hei Lone!
   De egenvurderingskortene er enklere å skrive ut hvis du lagrer dem som PDF først, kanskje det kan hjelpe? Får du noen feilmelding med skrivestarterne? De er lagret som zip-filer og du skal få laste den ned automatisk når du klikker på dem uke for uke. Får du lastet ned og ikke åpnet, eller ingen av delene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *