Fargelegging – sider for nedlasting

Disse sidene med fargeleggingsark er helt frie i bruken og vil dekke mange ulike tema. Hvis du ønsker å laste ned alle samlet ligger det en samlepakke i butikken her: FARGELEGGE: Åpen samlepakke. Der ligger det også flere sider per tema enn det som ligger i ressursbiblioteket her. Jeg har også skrevet et innlegg om hvorfor fargelegging er så bra: 12 fordeler med fargelegging (for barn OG voksne)!

Man kan gjøre disse sidene om til ulike oppgaver ved å merke det som skal tegnes med tall eller bokstaver, og koble det til en oppgave. Dette gjøres aller enklest ved at man skriver ut arket og fører på oppgavene for hånd. En kombinasjonsløsning analogt/digitalt. Etter man har ført på er det bare å kopiere opp i det formatet man måtte ønske.

Lage hefter?

Alle fargeleggingssidene ligger samlet i sett med fire. På den måten kan du skrive ut et minihefte med brett der ett A4-ark blir ett hefte. Hvis det er ønskelig å slå dem sammen til et større hefte kan du enkelt gjøre det via en nettside kalt SmallPDF. Jeg har skrevet et innlegg om det her: Hvordan slå sammen flere PDF-filer til et hefte?

Voksende samling med fargeleggingssider - jeg tar i mot ønsker!

Alle fargeleggingssidene blir samlet på denne siden, så den kan være grei å merke seg til senere. Jeg kommer til å legge inn flere i rykk og napp etter som inspirasjonen slår meg. 🙂 Jeg har prøvd å sortere litt etter tema.

Har du ønsker eller forslag til ulike tema for slike sider? Er det et tema dere skal i gang med? Legg igjen en kommentar nedenfor så er jeg behjelpelig hvis jeg kan! De vil alltid være gratis.

Sidene kan lastes ned ved å klikke på hvert enkelt bilde under!

Vinter 1

Vår

Vinter 2

Påske

Vinter 3

Kommer 🙂

Jul 1

Kommer 🙂

Jul 2

Kommer 🙂

6 svar til “Fargelegging – sider for nedlasting”

  1. Dette er god lesning; av alle fordeler som fargeleggingsaktiviteten har. Tenk at det er til så stor hjelp for den mentale helsen, til lettere å lære, meditering og rett og slett å kjenne på en god glede inni seg. Dette var for meg som lærer, en oppvekker. Jeg vil, heretter følge elevenes behov for fargelegging i langt større grad, enn jeg til nå har gjort. Takk for god og viktig informasjon.

    • Hyggelig å høre Sigrid! Det er fint å være klar over at det ikke bare er «bortkastet tid». 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 25. desember 2019
Endret: 25. desember 2020

Gratis ressursbibliotek for medlemmer

Klikk deg inn på ulike tema/emner for å finne tilgjengelige gratisressurser for medlemmer på Malimo.no! Alt er på nynorsk og bokmål, mye finnes også på engelsk! 🙂