Forsider til arbeidsbok [BM-NN] + Redigerbar

Disse forsidene er laget med tanke på arbeidsbøker og permforsider - men kan også brukes til navnelapper, merkelapper, kortspill, fargelegging og mye mer. Det står beskrivelse i hver fil om hvordan man redigerer. Teksten kan endres eller fjernes, skrifttypene kan endres, man kan sette inn bilder osv. 🙂

Originalformatet på arbeidsbokforsidene er A4. Du redigerer dem etter behov, lagrer som PDF og skriver rett ut (instruksjoner er i filen). Du kan også skrive ut i A5-format hvis du ønsker det - da velger du bare to ark per side. NB! Dette må helst gjøres på datamaskin.

Noen forsider kommer både med og uten farge

Noen av settene har både farge og svarthvitversjon. De som har begge alternativene er merket med en liten * sammen med tittelen sin. Majoriteten av disse settene vil være kun i svarthvitt.

Voksende samling med arbeidsbokforsider

Alle arbeidsbokforsider blir samlet på denne siden, så den kan være grei å merke seg til senere. Jeg kommer til å legge inn flere i rykk og napp etter som inspirasjonen slår meg. 🙂 Jeg har prøvd å sortere sidene litt etter om de passer for de minste eller for de litt eldre elevne, men det er jo ikke noen fasit der. Det kan være lurt å se på begge samlingene for å se om du finner det du trenger der. Og gjør du ikke det så legger du bare igjen en kommentar nederst så skal jeg se på det!

Ønsker eller forslag til arbeidsbokforsider?

Har du ønsker eller forslag til ulike tema for slike forsider til arbeidsbok (riktignok med variert bruksområde)? Er det et tema dere skal i gang med? Legg igjen en kommentar nedenfor så er jeg behjelpelig hvis jeg kan! De vil alltid være gratis.

Forsider til arbeidsbok kan lastes ned ved å klikke på hvert enkelt bilde under!

Les også

Barn 1

Miljø / bærekraft*

Logg / skriving

Trafikk / sikkerhet*

Folkehelse & livsmestring 1*

Bokstaver*

Sosiale relasjoner*

Folkehelse & livsmestring 2*

Sommerfugler*

Matematikk

Bondegård*

Skolesaker*

KRLE*

Natur*

Kommer 🙂

KRLE*

Kommer 🙂

Matematikk

Kommer 🙂

Steinalder

Kommer 🙂

Gamle Egypt

Kommer 🙂

Storbritannia / London*

Kommer 🙂

15 svar til “Forsider til arbeidsbok [BM-NN] + Redigerbar”

  1. Knallbra med forsider!!! Vi ønsker oss ei forside til arbeidsbøker i norsk, som må kamufleres litt fordi det er ulike nivåer. Noen barn bryr seg så veldig om at andre har noe annet enn dem selv. Ei lik forside til alle løser problemet. Orker du å lage?

      • Nja, de skal begynne i 5., så vi tok faktisk den med fuglen i emnet Natur. Det ble fint! Tusen takk for de flotte forsidene!!!

  2. Disse har jeg fått mange fine kommentarer på allerede! De pryder alle bøkene til elevene i 1. og 2.klasse😍 så nyttig når de ikke kan lese enda, men kan bruke bildene til å finne riktig bok🙏🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 19. mai 2019
Endret: 19. august 2019

Ressursbibliotek for medlemmer

Klikk deg inn på ulike tema/emner for å finne tilgjengelige gratisressurser for medlemmer på Malimo.no! Alt er på nynorsk og bokmål, mye finnes også på engelsk! 🙂