Endelig har Malimo fått billigere frakt!

Etter (veldig) mye mas har Jørgen klart å få til en bedre fraktavtale som gjør at vi kan tilby langt rimeligere porto - det er vi så glad for! Det er aldri artig når portoen tar en stor del av budsjettet man har, og jeg har fått mange tilbakemeldinger på dette siden jeg begynte å ta inn mer og mer konkreter.

Endelig har det blitt bedre!

Fraktalternativene vi nå har er:

  • Pakke i postkasse - med sporing. Det beste og rimeligste alternativet nå! 🙂 Tilgjengelig for pakker opp til 2kg. Hvis man mistenker pakken blir for stor for postkassen, velg "pose på døren".
  • Servicepakke - med sporing. Før kostet denne opp til 400kr+, nå fast pris 185kr. Rimeligste alternativ når man ikke kan bruke "Pakke i postkasse" på grunn av at pakken er for stor eller for tung.
  • Brev - vanlige brev uten sporing. Variabel pris etter vekt og dimensjoner på brevet.
  • Skoler og barnehager må bruke "Pakke til bedrift" hvis de vil ha pakken sin levert på døren. Hvis skolen vil benytte servicepakke må pakken bestilles til den ansatte som bestiller og deres private adresse. Levering til skole/bhg-adresse er bedriftslevering. Bedrifter kan ikke bruke "Pakke i postkasse".

Dersom skole/bhg velger en privat fraktvariant stopper bestillingen opp til jeg får avklart hva riktig frakt er. 🙂 Har du noen spørsmål knytte til frakt er det bare å ta kontakt via meldingsboblen nede til høyre!

Publisert: 19. februar 2020
Endret: 11. januar 2021

KONKRETKOFFERT!