Gi elevene eller kollega en sommerhilsen!

Jeg har laget disse brevsidene for å skrive korte og kjekke meldinger til elever eller kollega før sommerferien kommer. Det er alltid hyggelig å få med seg noen gode ord i sekken på vei hjem! Et skoleår har mange små og store milepæler, disse kan det være fint å sette fokus på i et slikt brev.

Sommerbrev - fyll inn, skriv ut og send med elever og kollega en hyggelig melding hjem til sommerferien! Gratis nedlasting i bloggen!

Ideelt sett skal brevet kunne oppsummere at dette har vært et fint år - og ikke minst: du har fått til veldig mye bra. Mellom linjene vil eleven kunne lese at: det blir kjekt å komme tilbake hit til høsten! Små og store oppnåelser, både faglig og sosialt kan trekkes frem.Sommerbrev - fyll inn, skriv ut og send med elever og kollega en hyggelig melding hjem til sommerferien! Gratis nedlasting i bloggen!

Alle liker å bli sett og satt pris på, og med et sommerbrev har man til og med et håndfast bevis på at man har kommet lenger i løpet av dette skoleåret! Legg så mye eller så lite i det som du ønsker, men det er en gyllen mulighet til å bygge relasjoner! 🙂

I utgangspunktet hadde jeg kun laget sommerbrev i A5-format. Etter å ha fått flere meldinger fra lærere som hadde mye på hjertet måtte jeg lage versjoner i A4. Jeg syns det var så utrolig positivt og oppløftende! Herlig å tenke på at så mange lærere hadde så mye de bare måtte fortelle elevene sine før sommerferien kommer!

Sommerbrev - fyll inn, skriv ut og send med elever og kollega en hyggelig melding hjem til sommerferien! Gratis nedlasting i bloggen!

For å være helt ærlig så nyter jeg tanken på at det i løpet av de neste ukene vil sitte barn rundt omkring i landet og motta slike brev. Hvordan kan noen små og velvalgte ord påvirke en elev? Hvordan kan det styrke relasjonen mellom lærer og elev? Kan det styrke relasjonen mellom lærer/skole-hjem? Det skal ikke alltid så veldig mye til før man utgjør en forskjell!

Den originale pakken er utvidet fra 64 til 88 design, etter at jeg klarte å få tak i grafikk med fargede barn. Norske skoleklasser har selvfølgelig mange etnisiteter, og alle skal få en hilsen! Last ned pakken på nytt hvis du ikke har fått med deg disse barna!

Hvis du vil ha hele pakken med 88 ulike design finner du den her! Håper dette kan være nyttig for relasjonsbygging og ikke minst i innspurten mot en sommeravslutning. 🙂

 

Hjertelig hilsen,
Signature
Publisert: 31. mai 2016
Endret: 13. juli 2018