Halloween-bingo! [BM-NN-ENG]

Med denne malen kan elevene lage sine egne bingobrett. Klipp ut enten fargebrikkene eller svarthvittbrikkene. De limer dem på malbrettet. Malene er på nynorsk, bokmål og engelsk - så her kan man jobbe med norsk og engelsk samtidig! Denne bingoen er en del av et større opplegg med flere spill som ligger i butikken.

Last ned her: Halloween - Bingo-spill

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Annet Halloween-materiell

Publisert: 28. oktober 2017
Endret: 30. oktober 2022

3 svar til “Halloween-bingo! [BM-NN-ENG]”

  1. Dette var et veldig kjekt spill. Jeg underviser 3. trinn i engelsk og brukte det her. Istedenfor å klippe og lime, så måtte elevene skrive ordene på bingobrettet selv. Super trening i å kopiere engelske ord. Deretter trakk jeg en og en brikke, sa ordet høyt før jeg la det under dokumentkameraet. Noen var veldig flinke til å koble, mens andre brukte lengre tid. Alt i alt en super måte å trene gloser på. Dette vil jeg bruke mer – du kan gjerne lage bingo med andre tema også – og gjerne med enda flere ord slik at ikke alle får fullt brett samtidig. En ekstra bonus var at elever som strever med å skrive tydelig, fikk erfare dette selv – uten at jeg måtte gi tilbakemelding på skriften. Det ble rett og slett ekstra vanskelig å finne ordene hvis man hadde slurvet med skriften.

    • Takk for tilbakemelding! Det kommer absolutt flere bingobrett – og da skal jeg ta med litt ekstra figurer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *