Halloween-fargelegging! [BM-NN]

Halloween er et artig tema å jobbe ut i fra, og det er liten tvil om at interessen vokser for hvert år. 🙂 Her er 12 enkle fargeleggingsoppgaver med overskrift som fungerer på både nynorsk og bokmål. Du kan bruke dem som en ren kose-aktivitet, eller bake inn litt fag også. Her er to forslag:

  1. Tegning etter muntlig instruksjon. Lærer eller en medelev forteller hva de ser på bildet, og beskriver figuren. For eksempel en rød hatt, svart bukse, prikkete genser osv. Slike instruksjoner kan gis på norsk og engelsk, avhengig av elevenes nivå. Eleven som gir oppgaven fargelegger sin egen figur samtidig (i skjul) og lager da fasiten på oppgaven.
  2. Tegning etter skriftlig instruksjon. Lærer eller en medelev skriver ned en kort beskrivelse av hva de ser, og oppgaven løses på samme måte som i forslag 1, eller ved at eleven leverer fra seg bildet+tekst og bytter med en medelev.

Last ned her: Halloween-fargelegging

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Se annet tilgjengelig Halloween-materiell her!

Publisert: 31. oktober 2018
Endret: 11. oktober 2022

Ett svar til “Halloween-fargelegging! [BM-NN]”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *