HURRA for alle nyutdannede lærere!

Malimo: HURRA for alle nyutdannede lærere! Gratis ressurs til alle nyutdannede, med ønske om en fantastisk start på livet i klasserommet!Jeg husker selv hvor utrolig spennende det var da jeg skulle begynne i min første lærerjobb. Jeg har blogget om det tidligere også - rett og slett hva som er viktige punkter for å lykkes og trives som ny lærer. (Verdt å bruke 5 minutter på!)

Jeg brenner for å gi lærere bedre tid i hverdagen, samtidig som jeg ønsker at elever skal være motiverte og engasjerte. Dette er det som har ført meg hit, her jeg sitter og lager opplegg for harde livet.

Så er det snart skolestart, og du var ferdig utdannet i vår. Kanskje har du vært vikar før, kanskje har du kun vært i klasserommet i praksisperiodene. Kanskje har du fått din første jobb som kontaktlærer, kanskje som faglærer. Kanskje søker du fortsatt jobb, og satser på vikartimer frem til drømmejobben er i boks.

Jeg heier på deg!!

Som en varm gratulasjon og de aller, aller beste lykkeønskninger på veien videre har jeg lyst til å gi deg et lite bidrag. Du kan velge mellom følgende:

Malimo: HURRA for alle nyutdannede lærere! Gratis ressurs til alle nyutdannede, med ønske om en fantastisk start på livet i klasserommet!

Jeg håper og tror at dette er noe som kan gi deg en god start i klasserommet! Hvis du vil lese mer om sommerbøkene har jeg blogget om dem her: Sommerboken - repetisjon og sommeraktiviteter! Vil du se nærmere på dekorpakken(e) så har jeg blogget om dem her: Min type klasseromsdekor! Det gir deg en litt bedre pekepinn på utvalget!

Hvordan går du frem?

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet, og så tar jeg meg av resten! 🙂

SKJEMA KOMMER STRAKS TILBAKE!

Jeg håper inderlig at du får en fantastisk start på livet i klasserommet! Det er krevende, spennende, givende, frustrerende og fantastisk. Hvis du på noe tidspunkt kan ha bruk for min hjelp er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg kommuniserer daglig med andre lærere og sammen finner vi ut av små og store ting. Det kan være personlig, faglig, pedagogisk - hva som helst. Jeg håper du også vil melde deg inn i Facebook-gruppen Lærerlaget - samarbeidsgruppe 1.-7.trinn som jeg driver. Der kan alle spørre om hva de måtte ønske, samt dele tips og ideer. Jeg ønsker deg LYKKE TIL, og krysser fingrene for at du vil trives like mye som jeg har gjort i klasserommet! 🙂

Hjertelig hilsen

 

Publisert: 8. august 2016
Endret: 26. juli 2020

14 svar til “HURRA for alle nyutdannede lærere!”

  1. Hei!
    Dette var veldig kjekt å komme over. Har lenge lurt på om klasseromsdekor er noe for meg. Og etter å ha gått rundt i det kritthvite klasserommet og prøvd å møblere det best mulig for min første klasse, ser jeg at klasseromsdekor ville ha gitt oss en mye bedre start. Tusen takk for dette tilbudet!

    • Så hyggelig å lese Lena! Jeg fikk ikke med meg kommentaren din før nå, men er glad for å høre at du likte dekoren! 😀

  2. Så otoligt snällt gjort. Blir väldigt spännande att få ta del av och glädjer mig till att få kasta mig ut i detta.:-)

  3. Dette var akkurat det jeg trengte for å gjøre det tomme klasserommet litt finere til skolestart. Tusen takk fra en nyutdannet kontaktlærer.

  4. Så snilt! Er dette mulig for oss nyutdannede i 2021 også (som er litt treige til å si ifra)? Når kommer evt skjema tilbake? 🤩

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *