SKOLESLUTT SOM TEMA

På denne siden kan du finne materiell, ressurser, ideer, blogginnlegg og inspirasjon knyttet til oppløpssiden av skoleåret. Meningsfylt repetisjonsarbeid og kjekke aktiviteter er stikkord!

Ta kontakt på den blå meldingsboblen nede til høyre hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med! 🙂

Lapbooks er en artig måte å fremstille kunnskap om et emne på - eller i dette tilfellet: å oppsummere året på! 🙂 Her må man skrive, og kan farge hvis ønskelig.vI tillegg til skolevarianten finnes det en barnehagevariant som følger med! 🙂

I dette innlegget har jeg samlet flere ulike artige ideer til tampen av året. Det går litt på repetisjon, men også på sosiale og kjekke aktiviteter. Min favoritt er kanskje vannballonger eller skyggemalerier med vann! Ta en titt! 🙂

Det mest nedlastede materiellet tilknyttet skoleslutt

I forbindelse med skoleslutt/sommer finnes det også flere ulike leseteater og parleseteater. Disse er på både norsk og engelsk i samme nedlasting og gir dermed fine muligheter for tverrfaglig arbeid. Skriv ut manus og ta med elevene ut for å øve. Ha en uformell framvisning for hverandre i klasserommet, eller bruk det til skoleavslutningen?

Det finnes også ulike skolesluttbrev der du kan lage personaliserte hilsner til store og små. Alle setter pris på en oppmerksomhet!

Denne flippboken er ment som en skolesluttgave fra lærer til elever. Den inneholder en personlig hilsen (kan skrives digitalt eller for hånd), en oppfordring om å rydde plast mens man er på en tur, to labyrintnøtter, en lesebingo og en «puslespill»-logg der de kan føre opp sommerminner.

Denne Minneboken er midt i blinken som ventearbeid, avslutnings- eller kosearbeid på slutten av året. Det er mange varierte og artige oppgaver, og det fine er at innholdet differensierer seg selv. Noen kan skrive mye, noen kan skrive litt, og alle kan tegne for å illustrere. Slik sett passer boken på flere trinn også!

Ulike blogginnlegg og ting fra ressursbiblioteket med skoleslutt-tema

Disse er enten direkte knyttet til skoleslutt som tema i seg selv, eller frittstående aktiviteter som passer bra hvis man har litt ekstra tid på tampen av året. Mye av dette passer fint på uteskole, som stasjoner uten mye forarbeid og til generell repetisjon av ferdigheter. 🙂

40 ulike design - perfekte for å belønne elevene for ett år med hardt arbeid. Alle diplomene har åpne årstall, så du kan bruke dem til og med år 2099! Diplomene er redigerbare. Du kan endre årstall, navn og klassetrinn. Eventuelt kan du skrive ut en versjon som har en stripet linje du kan skrive på for hånd!

"Sommerboken" er en serie med tre ulike repetisjonshefter. Ett for 1.-2.trinn, ett for 3.-4.trinn og ett for 5.-7.trinn. Over og under kan du se noen korte snutter som gir et eksempel på litt av innholdet. Heftene er flotte for meningsfylt ventearbeid, stasjonsarbeid, lekse på tampen av året - og rett og slett kosearbeid!

Mest populære opplegg knyttet til skoleslutt

Ressursbibliotek

Ressursbiblioteket er en voksende samling med 100% gratis materiell du fritt kan bruke i klasserommet ditt. Noe vil være rettet mot å organisere lærerhverdagen (siden vi alle har tusen baller i luften på en gang – konstant!), noe mot vurderingsarbeid, og mange små og litt større opplegg du kan skrive ut og bruke. Biblioteket er godt i gang, men får jevnlig nye tillegg så følg med!

Innhold til både bhg, småtrinnet og mellomtrinnet!
Innhold fra norsk, matematikk og andre fag!
120+ ressurser til nå!
Alt er på både nynorsk og bokmål.
Mye er også tilgjengelig på engelsk.
Last ned, skriv ut og bruk i klassrommet!
Innhold til både bhg, småtrinnet og mellomtrinnet!
Innhold fra norsk, matematikk og andre fag!
120+ ressurser til nå!
Alt er på både nynorsk og bokmål.
Mye er også tilgjengelig på engelsk.
Last ned, skriv ut og bruk i klassrommet!

Noen eksempler på det du får