Ideer til voksne som er glad i læring

Alle som har blitt kjent med meg og/eller Malimo-prosjektet vet at jeg er lidenskapelig opptatt av læring, mestring og at barn skal lykkes. Dette har jeg til felles med pedagoger rundt omkring i hele landet. Vi brenner for læring, for barna og for at de skal komme seg gjennom skolen med mest mulig faglig i sekken - men enda viktigere: at de skal ha redskaper og en grunnmur som gir dem et godt liv de vil trives i. Dette prøver jeg å illustrere og sette ord på gjennom produkter spesielt designet for oss. ♥ Dette er ting jeg mener vil gjøre seg veldig godt både som gave til seg selv, og ikke minst til andre pedagoger man kjenner. Kanskje er det noen som skal takkes av, til pensjonstilværelsen eller som skal bytte jobb. Kanskje er det noen som har et jubileum, enten i jobben eller aldersmessig. Kanskje en bursdag? Kanskje jul? Det finnees mange store og små anledninger - og det er aldri feil å sette pris på en pedagog! ♥

Helt nederst kan du finne litt godsaker for pedagoger som liker å være organiserte og kjekke, praktiske løsninger.

Årsplanleggere for alle - sju ulike design! ♥

Årsplanleggerne for 2020-2021 er lansert og man kan i år velge mellom hele sju design! I år, som i fjor, kommer de på både bokmål og nynorsk - og du kan velge mellom A4 og A5. De vil også legges til digitalt. Klikk deg inn på bildet ovenfor for å bestille, eller inn på artikkelen til høyre for å se nærmere på dem (det kan du også inne på hver enkelt planlegger). Jeg er veldig glad for responsen så langt! Jeg er opptatt av at man skal føle man har kvalitet mellom hendene, og at planleggeren skal vare. Det blir jo litt medfart underveis i året, så litt må den tåle. Jeg vil det skal merkes at det ikke er en stor masseproduksjon, men håndverk i mindre skala som hjertet er lagt i! ♥

Les også

Andre gode ideer...

Bærekraftige bærenett med mening ♥

BOKHARI er leverandør av Malimo sine bærekraftige bærenett med mening. Bokhari sparer miljøet ved å bruke 100% resirkulert bomull (les mer om resirkulert materiale hos Grønt Skift). Hvert nett man kjøper bidrar til å støtte LAMS-skolen, der over 700 barn får bedre levekår gjennom utdanning. Elevene på skolen er de fabrikkansatte sine barn, og der får de 14 års gratis skolegang (!).

  • Nettet er i høy kvalitet (235g)
  • Nettet har bunn (rommer mer) og innerlomme.
  • Nettet måler 38x40x9cm.
  • Nettet har langt håndtak og er laget av 100% resirkulert bomull.
Bokhari er selvskreven produsent av Malimo sine nett

Bokhari produserer håndlagde og unike produkter. De skaper arbeidsplasser for håndverkere i Pakistan, og et bedre liv gjennom meningsfylt og trygt arbeid. Men viktigst av alt; Bokhari gir utdanningsmuligheter og skolegang for barn.

Yawar Bokhari startet i 1989 opp og utviklet filleryefabrikken BOKHARI, som ligger i Sultanabad, en landsby på rundt 15.000 innbyggere rett i utkanten av Faisalabad. Her er svært mange analfabeter og det er vanskelig å få skolegang for barn. Fabrikken gikk godt, men levekårene i området var dårlige. Yawar Bokhari startet derfor LAMS-skolen for å gi de ansatte sine barn gratis skolegang. Over 700 elever, de fleste jenter har i dag plass på skolen LAMS, som ligger vegg i vegg med BOKHARIs fabrikk. Mange av jentene er de første i sine familier som lærer å lese og skrive! Målet er å bidra med trygghet og sosiale rammer for vevernes familier. Overskuddet av tekstilproduksjonen går til drift og videreutvikling av LAMS-skolen.

Kjøper du et BOKHARI-produkt er DU med på å gi jenter en mulighet til å være med å bestemme sin egen fremtid.

Praktiske og lure løsninger!

Jeg er over snittet glad i oppbevaringsløsninger som holder styr på det kreative kaoset. Bokringer, små bokser, store bokser, kofferter med bokser, runde bokser, .. you name it! Her er noen av mine favoritter. Kanskje noen av disse hadde vært praktisk for deg og? Klikk på bildet for å se nærmere på produktet!

Andre tema-sider med ideer!

Alle tingene vist ovenfor: