Det er ikke lett å være lærer!

Vi har utallige baller i luften til enhver tid; Undervisningsopplegg skal lages, timer planlegges og forberedes. Skrive IOPer, ha vurderingssamtaler, skrive vurderinger, utviklingssamtaler med foreldre. Prøver skal lages, gjennomføres, rettes, gis tilbakemelding på. Møter i alle slags varianter, telefoner og e-poster skal besvares… Listen er lang! I tillegg er vi opptatt av engasjerende undervisning, å møte elevene der de er, å vise dem omsorg og forståelse – sørge for at alle blir sett, har det bra og blir best mulig rustet for livet videre.

Har du noen gang sagt til deg selv…

  • jeg fikk ikke tid til å lage det supre opplegget jeg hadde sett for meg
  • jeg fikk ikke tid til å snakke skikkelig med alle elevene i dag
  • jeg skulle ønske jeg hadde tid til å differensiere enda mer
  • jeg ønsker å få med alle elevene, og hjelpe dem å lykkes
  • jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer
  • jeg skulle ønske jeg fikk gjort mer på skolen, slik at jeg kunne hatt mer fritid
  • jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til familie, venner og meg selv

Hvis du kjenner deg igjen i minst en av tankene ovenfor er du på riktig sted!

Mitt navn er Maren. Jeg er utdannet adjunkt på det som før het Høgskolen i Bergen og driver malimo.no. Jeg har undervisningserfaring på hele 1.-10.trinn, men primært på 1.-7.trinn. Min lidenskap er å lage og dele kreative læremidler for å hjelpe travle lærere som deg med å få mer tid. Mer tid til undervisning, mer tid til å møte, motivere og engasjere elevene, mer tid til familie – og ikke minst mer tid til deg selv!

Årene i klasserommet har lært meg at det er vanskelig å gjøre alt – men også at jeg kan få til ganske fantastiske ting sammen med elevene når jeg får tiden til å strekke til! Målet med siden er å dele erfaringene jeg har fått, og oppleggene jeg har laget. Et bidrag til at du kan fortsette å være en fantastisk lærer – samtidig som du sparer tid og ikke brenner lyset i begge ender! I både Ressursbiblioteket og i butikken finner du en stor variasjon materiell og ressurser som kan tas i bruk med en gang. Nå som du vet mer om min lidenskap og det jeg jobber for kan du bli gratis medlem på Malimo.no! Da får du tilgang til Ressursbiblioteket og får ulikt materiell (som ikke er tilgjengelig ellers på nettet) tilsendt på e-post. Snakk med leder og spør om å få årstilgang på hele Malimo hvis du liker innholdet du ser.

Kort om meg og gjengen

Jeg er født og oppvokst i Trøndelag, men har bodd på vestlandet siden 2007! Jeg bodde i Bergen i mange år, men Jørgen og den store kjærligheten flyttet meg til Sogn der jeg underviste på den eneste skolen i kommunen, en flott barne- og ungdomsskole. I mars 2016 fikk vi vårt første barn, nydelige Vetle! Vi giftet oss i april 2017, og våren 2018 flyttet vi tilbake til Bergen for å satse på Malimo.no. Vi fikk vårt andre barn, fantastiske Vegar i januar 2019. Familieforøkning og med det nye behov gjorde at vi høsten 2019 relokaliserte til Steinkjer for å være nærmere familie. Her åpnet vi Malimo – senter for læringsglede i november 2019. Vi føler oss heldige og priviligerte! 🙂

I tillegg til å være veldig opptatt av skole, undervisning og å lage materiell har jeg ellers mange ulike interesser. Jeg har en lidenskap for garn, og hamstrer langt mer enn hva jeg klarer å strikke opp! Vi ser mye film og serier, listen med favoritter er lang. Vi er en reiseglad familie som trives på farten! Jeg elsker å ta bilder, spesielt av natur og landskap.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Hjertelig hilsen,
Maren