Voksende samlepakker

Hva er en samlepakke?

Materiell jeg lager hører ofte sammen. Det kan være basert på materiellets format, tematikk eller metode. Mange syns det er greit å kunne bruke alt av materiellet som er laget for å brukes sammen og ønsket seg muligheten for en rabattert pris. Jeg introduserte derfor samlepakker som inneholder alt materiell gruppet sammen, alltid rabattert med minst 25%. Det er viktig å lese innholdsbeskrivelsen før man kjøper en samlepakke for å vite nøyaktig hva man får.

Hvor finner jeg samlepakkene?

De ligger sortert i en egen kategori i butikken, samt spredt rundt i kategoriene de hører hjemme i ellers.

Hva er voksende samlepakker?

En voksende samlepakke tilbys med vesentlig rabatt til de som på forhånd vet at de har bruk for hele serien. På den måten kan man spare og få tilgang til alt materiell. At samlepakken er voksende betyr at ikke alle opplegg er lagt til enda, og at du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til.

Hva er tidslinjen på tilleggene til en samlepakke?

Dette varierer fra samlepakke til samlepakke. De fleste har ikke noen lovnader om akkurat når tillegg kommer. Jeg er bare en person og jobber så fort jeg kan, tilleggene kommer så fort de er klare. Hvis man ikke er villig til å vente er det greiest å ikke kjøpe voksende samlepakker, og heller vente til de er komplette. Dette blir en avveining man må ta selv i forhold til penger spart på tidlig kjøp, og ventetid.

Hvorfor har du flere voksende samlepakker samtidig?

Å lage faglig forankret, godt og spennende materiell er noe jeg brenner for. Jeg har fra ung alder likt å være kreativ på ulike måter. Å lage materiell er i aller høyeste grad et kreativt arbeid, og min erfaring er at jeg får best resultat når jeg varierer det jeg jobber med. Jeg har en tentativ plan for meg selv som jeg følger, der jeg lager materiellet i puljevis. Jeg kunne valgt å legge ut enkeltoppleggene ett og ett, og så laget dem til en samlepakke til slutt. Det var på oppfordring fra lojale Malimo-brukere at jeg valgte å begynne med voksende samlepakker, rett og slett fordi de visste at de ville ha alt. Som nevnt ovenfor; Hvis man ikke er villig til å vente er det greiest å ikke kjøpe voksende samlepakker, og heller vente til de er komplette.

Hvor og hvordan kan jeg laste ned tillegg til en samlepakke?

Du laster ned tilleggene på vanlig måte inne på brukeren din, under kjøpte produkter. For å kunne se alt innholdet i en samlepakke (eller et opplegg som har flere filer må du klikke på plusstegnet.