Julegrublekalender – Luke 22

Malimo's Julegrublekalender 2021 består av 24 luker med grubliser. Her er det lett blanding - litt matematikk, litt gåter og litt om verden rundt oss. Noen er enkle og andre er vanskelige. De passer fra ca 3.trinn og oppover. Alle luker kommer på nynorsk, bokmål og engelsk i samme nedlasting. Man kan få alle grublisene samlet i PDF-filer i butikken.

Fasit til dagens luke: I løpet av første time selger julenissen trær for 550 x 5 + 700 x 2 = kr. 4 150,-. Hvis han selger like mange trær i timen også de neste tre timene, selger julenissen 20 små juletrær og 8 store juletrær (tell med den første timen).

LAST NED: Julegrublekalender- luke 22

Filene du laster ned ligger pakket i en zip-fil, så jeg anbefaler ikke å laste ned på mobil eller nettbrett. Da trenger du i såfall en app (f.eks iZip) som kan pakke ut filene, eller så må du sende filen til deg selv og åpne den på en datamaskin. 🙂 NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Finn en helt egen juleportal med inspirasjon her! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 20. desember 2021
Endret: 1. desember 2021

Bla med pilene for å se flere eksempler på det mest populære julemateriellet! 🙂