Julekort | Malimo Mini-crafts

Malimo Mini-Crafts er en voksende småprosjektserie som kun er tilgjengelig på Malimo.no. Disse småprosjektene tror jeg man kan ha nytte av og glede av sammen med barna. Formålet med de små prosjektene er alltid mestringsopplevelser, kreativt og taktilt arbeid, finmotorisk trening – og ikke minst hyggelige stunder sammen. Hovedsiden med samlingen finner du her. Der kan du også registrere deg for varsel når en ny blir lagt til - forhåpentigvis et firesifret antall før jeg sier meg fornøyd. 😉

Denne nedlastningen inneholder malen på enkle julekort med fem ulike motiver. Skriv en hilsen på baksiden og bruk som en oppmerksomhet til jul, bursdag eller til/fra kort på gaver! Kan også gis som et bilde i gave! Sammen med malene følger det med lærerinstruksjoner/framgangsmåte og bilder som viser steg for steg.

Finn oppskrift i butikk her: Julekort

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

2 svar til “Julekort | Malimo Mini-crafts”

  1. Dette hjalp meg på ingen mulig måte. Dere hviste ikke meg hvordan jeg lagde julekulen, det gjorde meg veldig trist jeg tenkte siden det var tre på bildet så kunne jeg lage alle tre, men det var ikke tilfelet. Jeg ambefaler ikke dette til noen, hvis man kunne gi dette noen form for trenings kast så hville jeg ha kastet terningen på kulvet.

    • Hei! Det er maler på alle figurene + to ekstra på side 4 i PDF-filen du laster ned. Fremgangsmåten er lik på ale figurene, derfor er bare en eksplisitt forklart. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 4. desember 2021
Endret: 10. desember 2021

Gratis ressursbibliotek for medlemmer

Klikk deg inn på ulike tema/emner for å finne tilgjengelige gratisressurser for medlemmer på Malimo.no! Alt er på nynorsk og bokmål, mye finnes også på engelsk! 🙂