Malimo.no - Klokkespill for å øve på klokka!

Klokkespill [BM-NN-ENG]

Last ned dette klokkespillet for å øve på klokken. Fint til stasjonsaktivitet, og det fungerer like bra på både norsk og engelsk. Elevene kan bruke viskelær eller andre enkle tilgjengelige ting som brikker, og trenger kun en terning ut over dette. 🙂 Det er med to versjoner av hver målform, der en har hvit bakgrunn for å spare på utskriften.

Last ned her: Klokkespill

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Undervisningstips for å lære klokken

Klikk på bildebanneret ovenfor for å finne en rekke med tips for å arbeide med klokken. Min erfaring er at flere ulike innfallsvinkler og mengdetrening er det som skal til for å knekke klokkekoden. I tillegg må vi huske at det er en prosess, noen trenger mer tid enn andre. Det blir oppdatert etterhvert som jeg legger ut nytt materiell og gratisressurser. Du kan også ta en kjapp titt på ferdige opplegg nedenfor:

Publisert: 7. januar 2017
Endret: 20. juni 2021

Deprecated: Filen Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /nas/content/live/malimoas/wp-includes/functions.php on line 5613

16 kommentarer til “Klokkespill [BM-NN-ENG]”

  • Hei! Jeg har sendt deg klokkespillet på e-post så du skal få tilgang. Jeg finner ikke noen feil her altså, så håper det bare var noe forbigående. 🙂

   • Det er en PDF som skal åpne seg i nettleseren når du klikker på den. 🙂 Prøv en annen nettleser?

 1. hei
  Synes det er mange fine undervisningsopplegg du lager:)
  ønsker å laste ned klokkespillet på engelsk og norsk.
  Har forsøkt flere ganger, men jeg kommer til en side som ikke er i bruk.
  Hvordan kan vi løse dette?
  Heidi

  • Hei! Jeg har prøvd å oppdatere filen og teste og hos meg kommer filen nå opp i et nytt vindu. Har du sett om du blokkerer åpning av nye vindu f.eks? Kan du prøve en annen nettleser?

  • Jeg har sendt mail! Håper du klarer å laste ned senere. Det er nok fordi nedlastingen åpnes i et nytt vindu, og det blokkeres av en del nettlesere/innstillinger. 🙂

 2. Flott spill! Dette skal bli brukt. Både på skole og i lekse! Gleder meg! Tusen takk for alt du lager. Det er flott!
  Hilde

 3. Hei Maren, jeg er inger lærer i skoleverket, men en Moffa, som etter beste evne, forsøker å hjelpe mitt 8-årige barnebarn med matematikken. Han er en urolig gutt, som har utfordringer med å konsentrere seg lenge av gangen. Har sikkert et begrenset arbeidsminne.
  Det det han derimot kan sitte timesvis med, er å tegne! Han tegner hele tiden – bokstavelig talt. Grafitti (ikke tagging), lager egne fonter, doodler (finner masse inspirasjon på nettet), fantasidyr og mye (!) annet.
  Det er derfor tydelig at han har dragning til høyre hjernehalvdels aktivitetsstyring.
  Ditt opplegg er imponerende! Hva du har fått til!! Ser ut som om din kreative høyredel jobber overtid!!!
  Jeg har funnet inspirasjon i dine mange kreative vinklinger og forslag. Har dessverre i økonomi til å kjøpe noe, men har funnet nye veier inn til barnebarnets venstre hjernehalvdel! Takket være mange av dine visuele løsninger.

  Vennlig hilsen
  Erik Bråthen

  • Hei Erik, og takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding! Tenk om alle hadde en Moffa som deg! ♥ Barnebarnet ditt høres ut som en herlig gutt! At skolesystemet slik det er ikke fungerer for han, betyr ikke nødvendigvis at det bare er han som må tilpasse seg. Han har åpenbart kvaliteter som vil komme godt til nytt i livet. Heier på dere to!

 4. Dette spillet er kjempekjekt for elevene! De storkoste seg da de var på spill-stasjonen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *