Lesevinduet.no + Malimo = sant

HURRA HURRA! Jeg er glad og stolt av å kunne fortelle at Lesevinduet.no og Malimo slår seg sammen! Dette er en helt fantastisk nyhet - og en kjemperessurs for alle som skal drive med leseopplæring eller intensive lesekurs på småtrinnet, mellomtrinnet og u-skolen! Vi snakker nivådelte lesehefter og ressurser i lange baner! Hele 800 ressurser vil legges til over den neste mnd, og mer vil komme. KLIKK HER FOR Å FINNE LESEVINDUET PÅ MALIMO.NO

Hva er innholdet i Lesevinduet?

Lesevinduet har et variert innhold med mange ulike ressurser, de største samlingene er:

 • Lesekurs A - intensivt lesekurs i to deler
 • Lesekurs B - intensivt lesekurs i tre deler
 • Klasselesekurs
 • Alfabethefter
 • Lesehefter og faghefter
 • Lydspill og lydøvinger
 • Fortellerark og Skriv bedre
 • Sesongrelaterte ressurser
 • Ulike spill og innhold til klasserommet
 • Engelske ressurser som alphabet books, textbooks og andre ressurser

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM INNHOLDET I EGET INNLEGG

Hvem har laget Lesevinduet?

Martin Fyrileiv er mannen bak Lesevinduet. Han er barnebokforfatter og har jobbet 12 år som lærer, og har holdt lese- og skrivekurs for elever på mellomtrinnet til daglig. Fra og med skoleåret 20/21 har Martin gått over til å arbeide i PPT. Martin skal videreutvikle og vedlikeholde Lesevinduet for Malimo i fremtiden også.

Målet med Lesevinduet er å tilby grunnskolen nivåbaserte lesehefter og ressurser innen lesing og skriving. Produktene er av god kvalitet med flott design for å motivere elevene. Alle lesekursleksjoner og klasselesekurs er utvidet med egen lydbok av lesetekstene. Alle lesehefter og faghefter har egen LIKS-dokumentasjon.

Alle ressursene kan kjøpes enkeltvis og i samlepakker - og som abonnent på Malimo får man selvfølgelig fri bruk av Lesevinduets ressurser som legges til fortløpende. Det vil si tilgang til alle nivåbaserte alfabethefter, lesehefter og faghefter, samt alle typer ressurser som eksisterer pr. i dag, og alt nytt som legges til i katalogen så lenge du har et aktivt abonnement.

Publisert: 23. august 2020
Endret: 23. august 2020

Deprecated: Filen Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /nas/content/live/malimoas/wp-includes/functions.php on line 5613

2 kommentarer til “Lesevinduet.no + Malimo = sant”

 1. Utrolig bra å få lesevinduet inn på abonnementet. Heftene med bokstaver har vært fine å bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les også...

Gå til ressursbiblioteket

Andre interessante innlegg på Malimo.no