Visuell lydbok – en utvidet ressurs i Ukens Malimo

Jeg er så utrolig glad for å kunne si at med god hjelp fra to flinke innlesere kan jeg nå dele visuelle lydbøker knyttet til Ukens Malimo!

YouTube-kanalen min vil du finne Ukens Malimo i korte snutter. De er der delt inn i en spilleliste med hver sin målform, og inne i de spillelistene vil det ligge to snutter for hvert ukesopplegg: en for nivå 1 og en for nivå 2-3. Følg kanalen så får du varsel når noe blir lagt til. Filmene legges ut så fort de er klar. Jeg er helt avhengig av innlesingshjelp og da tar hele prosessen mer tid. Disse videoene koster en del å lage, så jeg håper dere får bruk for dem! 🙂 Etterhvert vil også selve materiellet få lagt inn QR-koder så elevene enkelt kan gå rett inn på sin lydboksnutt!

Her er et eksempel:

Tips gjerne en kollega du vet bruker Ukens Malimo sånn at alle får med seg denne utvidelsen av ressursen! ♥

Publisert: 28. november 2017
Endret: 23. november 2018