Brukerundersøkelse 2019

I forbindelse med at Malimo søker støtte har jeg gjennomført en brukerundersøkelse. Den er fremdeles åpen, og hvis du har lyst til å registrere dine synspunkt kan du fremdeles gjøre det: Brukerundersøkelse 2019. Dataene som brukes i forbindelse med søknaden om tilskudd er allerede samlet inn, men for å kunne gjøre Malimo.no best mulig er det alltid bra med tilbakemelding! Her kommer en sammenfatning av resultatene da de første 1600 hadde svar. (Spørsmålene der man kunne velge mer enn ett alternativ var i en periode ikke obligatoriske å svare på, så der har det kommet inn ca 1100 svar).

De blå feltene viser brukere som oppgir at de bruker Malimo ukentlig. Teksten kuttes på det rosa feltet, men der er svaret oppgitt: "Sjeldnere enn en gang i måneden".

Jeg er svært ydmyk, glad og stolt over disse tilbakemeldingene. Særlig syns jeg det varmer å se at så mange ville (eller har) anbefalt Malimo til andre pedagoger, og at barna har mestringsopplevelser. Mestring er nøkkelen til motivasjon, og videre faglig og personlig framgang. De utfyllende kommentarene gjør også sterk inntrykk på meg, og alle disse tilbakemeldingene vil utvilsomt hjelpe oss videre på mange måter. Takk til alle som har tatt seg tid til å svare!

Publisert: 29. oktober 2019
Endret: 29. oktober 2019

Deprecated: Filen Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /nas/content/live/malimoas/wp-includes/functions.php on line 5613

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *