Malimo i Ytre Sogn Avis

For kort tid siden hadde jeg besøk av en hyggelig journalist fra Ytre Sogn avis. Vi snakket om hvorfor jeg driver med Malimo, hva målet er og hva jeg brenner for. Akkurat det syns jeg er en fantastisk bieffekt av dette prosjektet, at jeg får en platform der jeg kan ta opp ting jeg syns er viktig! Jeg er opptatt av mer TID til å være lærer, å drive med læringsarbeid og til å se den enkelte. Også at lærere skal ha tid i sine egne liv til alle de er glad i - og seg selv. Jeg er opptatt av tilpasset opplæring som er enkel - men knallgod. Den enkeltes behov i fokus, ulike innfallsvinkler og at alle møtes der de er. I tillegg er jeg opptatt av ressursene som går inn i skolen. De må økes! Problemet i norsk skole er ikke mangel på kompetanse. Det sitter tusenvis av fantastisk flinke folk rundt omkring på skoler over hele landet. Titusenvis! Lærere som er opptatt av å holde seg oppdatert, brenner for fagene sine og for elevene. Den store læreravskiltingen er en vits. Hadde man hatt TID og ressurser til å gjøre det vi faktisk kan å gjøre, ja da hadde bildet sett annerledes ut. Ut over det er jeg opptatt av elevene sin psykiske helse og tilgang på helsesøster og andre fagpersoner i skolen. Slike ting vil jeg sette fokus på så ofte jeg kan!

Klikk på bildet under for å lese artikkelen.

Åpne som PDF her: Ytre Sogn, fredag 8.des

Publisert: 8. desember 2017
Endret: 21. juli 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *