Mulighet for månedsmedlemskap på Malimo?

Helt siden muligheten for årsabonnement ble lansert på Malimo.no har jeg fått spørsmål om en månedsbasert løsning. Dette har vært teknisk krevende på grunn av konflikter med tilganger og mange andre ting jeg ikke helt har forstått meg på. Nå kan det se ut som at det blir mulig med en slik månedsbasert løsning! Hvis du ønsker å få mer informasjon når dette er klart, og eventuelt være blant de første som kan teste løsningen, så registrerer du deg under!

Månedsbasert tilgang vil ligge på ca. 295,-/mnd og ha en bindingstid på 6-12mnd (ikke bestemt enda). Da får man full tilgang til alt digitalt materiell og ingen begrensning i nedlastinger. Lisensen gjelder kun for en bruker. Grunnen til at det er nødt til å være en binding er at hvis ikke kan man melde seg inn for en måned, laste ned alt og så melde seg ut. Da blir det ikke mulig å drifte Malimo videre rett og slett. 🙂 Så lenge man har aktivt abonnement beholder man tilgangen til alt. Hvis man avslutter abonnementet vil man ikke lenger ha tilgang til materiellet. (Samme som f.eks Netflix). 

Hva hvis jeg har årsabonnement fra før av?

Hurra for at du allerede har årstilgang - det er fantastisk! Det vil være mulig å endre til månedlig hvis du ønsker det. 🙂

Publisert: 11. januar 2020
Endret: 11. januar 2020

Les også

Les også...

Gå til ressursbiblioteket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre interessante innlegg på Malimo.no