Mattekort: Mer og mindre [BM+NN] + Redigerbar

Dette er et sett med mattekort som kan brukes til oppgaveløsing og spilling med de fire regneartene. Bruk mattekortene som de er, eller bruk en terning for variasjon. Mattekortene kommer i seks farger, inndelt etter hvilket tallområde de dekker: grønn (0-10), blå (10-20), rosa (20-40), lilla (40-60), oransje (60-80) og gul (80-100).

Alle de ferdiglagde kortene er på både nynorsk og bokmål. I tillegg følger det med et sett med grå mattekort som er redigerbare. I denne filen kan man også endre overskriften, så materiellet kan brukes på engelsk, samisk mm.

Elevene kan bruke hver sitt mattekort og bytte på å trille terningen. Alle løser sin oppgave ut i fra samme tall, og viser regnestykket sitt til de andre. Man kan også trille terningen og lage tre regnestykker ut i fra mattekortet sitt, og så bytte med en læringspartner. Enkle kort med varierte bruksmuligheter!

Last ned her: Mattekort - mer og mindre

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Produkter som vises i videoen over + alternativer

Publisert: 30. juli 2019
Endret: 19. juni 2021

2 svar til “Mattekort: Mer og mindre [BM+NN] + Redigerbar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *