Min type klasseromsdekor!

Klasserom kan være utrolig lite inspirerende rom å være i - særlig på starten av året før man har fått pyntet opp med mange elevarbeid. Dette så jeg meg lei på, og laget dekorpakker i ti ulike farger. Jeg har brukt en og en farge av gangen, og mikset alle sammen. Jeg prøvde å finne farger som egnet seg godt sammen og følte det ble jammen ikke så verst!

Tilbakemeldingene har vært så utrolig kjekke på disse dekorpakkene, og jeg ble inspirert til å bytte grafikk i år! Forandring fryder! Hvis du har de forrige pakkene kan du selvfølgelig mikse og matche som du selv vil. Basefargene er like og matcher derfor godt!


Jeg har samlet alle ti fargene i en samlepakke, men hver enkelt farge er også tilgjengelig (det ligger linker inne i samlepakken. Et godt alternativ er å laminere opp flere sett og ta en ny farge hvert skoleår. Hvis du er en duracellkanin som bobler over av energi kan du eventuelt bytte til nyttår. Det har aldri jeg gjort. 😉 PS! Klasseromsdekoren finnes også på engelsk! Håper disse pakkene kan hjelpe flere til å få litt liv og farge inn i klasserommet! ♥lig hilsen Maren

Publisert: 12. juni 2016
Endret: 5. februar 2021

3 svar til “Min type klasseromsdekor!”

  1. Veldig fornøyd med klasseromsdekoret frå malimo. Gleder meg til å få det opp på veggen i klasserommet🤗🤩

  2. Jeg er så glad for dekorpakkene!💕
    Nå har jeg snart vært i permisjon et helt år, men vet at når jeg kommer tilbake på jobb, så ligger alt akkurat der jeg har pleid å ha det i klasserommet, og vikarene har ikke trengt å lete: elevene har jo også stålkontroll på hvor alt er👌

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *