Konkreter, praktiske løsninger, spill og koding for bhg + 1-7!

Jeg er stadig på jakt etter nye konkreter, spill, praktiske organiseringsmåter og generelt ideer til all slags undervisning. NB! Du kan også bla i hele katalogen til Learning Resources for 2019 her. Hvis det er noe du kunne tenkt deg kan du notere produktnummeret (typisk LER og så fire siffer) så kan jeg sjekke opp i hva det vil koste å skaffe. Det er også en flott måte å støtte Malimo på, hvis det er noe barnehagen eller skolen uansett skal kjøpe inn. Det kan jo hende jeg får tak i det rimeligere enn alternativet også! 🙂

Nylig bestilte jeg inn hele 40 nyheter som jeg ville prøve ut og se nærmere på - nå ligger de aller fleste tilgjengelig i butikken her på hjemmesiden. La meg vise deg litt av det som har kommet inn!

Dette er ikke alt, men det er en god del! Spennet er stort, det er materiell her som passer for 4-5-åringene i barnehagen og videre opp ut hele barnetrinnet. Flere ting kan brukes med både små og store, avhengig av hvordan man bruker det. Her er en liste over alle tingene, fra første rad, venstre side:

I tillegg til det som er nevnt ovenfor har jeg også praktiske stasjonsskilt med plastlomme, magnetkroker og ekstra sterke magnetkroker, laminerte hundrebrett i tipakninger og brøkbrikker med prosent. Her kan du se en liten live-snutt jeg og Jørgen gjorde da vi testet ut Botley for første gang, den ligger til høyre. Det ligger mye artig i kategorien for koding og roboter!

Publisert: 1. september 2019
Endret: 5. februar 2021

KONKRETKOFFERT!

Malimo-produkter

Bla i konkretene fra Learning Resources her!