Permrygger for organisering – redigerbare

Disse redigerbare filene har permrygger som er laget både for ditt eget bruk og for elevene sine permer. Du kan skrive hva du vil på dem, så det er helt åpent sånn sett. Bruk dem også til andre ting hvis det er nyttig!

Originalformatet på filene med permrygger er A4. Selve permryggene er ca 18,7cm • 5cm. Det kommer litt an på utskriftsinnstillingene du bruker (om du velger fyll siden/tilpass, original størrelse) og på marginene til skriveren. Bruk en papirkutter for å tilpasse nøyaktig hvis nødvendig. Du redigerer permryggene em etter behov, lagrer som PDF og skriver rett ut (instruksjoner er i filen). NB! Dette må helst gjøres på datamaskin.

Spare blekk/toner?

Hvis du vil utelate en eller flere av permryggene (for å spare blekk/toner ved utskrift f.eks) kan du dekke dem til ved å legge en hvit figur over. Bruk menyen «Sett inn» og så under «figurer».

Du kan også velge å skrive ut i gråskala hvis du ønsker det.

Voksende samling med permrygger!

Alle de ulike permryggene blir samlet på denne siden, så den kan være grei å merke seg til senere. Jeg kommer til å legge inn flere i rykk og napp etter som inspirasjonen slår meg. 🙂

Ønsker eller forslag til permrygger?

Har du ønsker eller forslag til ulike permrygger? Er det et tema dere skal i gang med? Legg igjen en kommentar nedenfor så er jeg behjelpelig hvis jeg kan! De vil alltid være gratis.

Permryggene kan lastes ned ved å klikke på hvert enkelt bilde under!

Les også

Peon, panda, vår

Bannere

Kommer 🙂

Kommer 🙂

Kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 30. mai 2019
Endret: 30. mai 2019

Ressursbibliotek for medlemmer

Klikk deg inn på ulike tema/emner for å finne tilgjengelige gratisressurser for medlemmer på Malimo.no! Alt er på nynorsk og bokmål, mye finnes også på engelsk! 🙂