Skrivestartere om bruk av refleks [BM-NN-ENG]

Å bruke refleks er viktig! Det er et tema som går igjen år etter år, og barna skal bevisstgjøres. Barna er i tillegg utrolig gode ambassadører og kan være påpasselige ovenfor voksne som ikke er så flinke til å bruke refleks. Det er en forferdelig følelse når man må bråstoppe for noen som går uten refleks, og med hjertet i halsen kjenner at det virkelig kunne gått galt. Og vi vet alle: voksne er ikke mer synlig i mørket enn hva barna er!

Disse seks skrivestarterne lastes ned samlet og kommer på bokmål, nynorsk og engelsk. Her må man ikke nødvendigvis skrive heller. Bruk dem sammen med de minste i en muntlig setting.

Last ned her: Refleksskrivestartere

NB! Når du klikker på linken for å laste ned vil den automatisk starte nedlasting. Dersom du har sperre på popups på i nettleseren kan den stoppe nedlastingen. Da må du slå den av. 🙂

Finn alle tilgjengelige skrivestartere her!

Publisert: 21. oktober 2018
Endret: 5. februar 2021

4 svar til “Skrivestartere om bruk av refleks [BM-NN-ENG]”

  1. Skrivestartere er så fine! Hjelper mange elever i gang med skrivingen! Reflekser er viktig så disse vil jeg bruke og fokusere på 😁😃

    • De fleste i klassen elsker skrivestartere! Har fortsatt mange igjen som ikke er lagt i klasserommet, så gleder meg til mange gøye og spennende fortellinger med skrivestarter!

  2. Disse er så fine! Ungene elsker å skrive fortelling med skrivestartere. Det gir motivasjon og starter kreative tanker hos flere. Helt topp!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *