Samarbeidstegning – mandala

Disse sidene med fargeleggingsark er helt frie i bruken og egner seg godt som samarbeidsoppgaver. Hvis du ønsker å laste ned alle samlet ligger det noen samlinger i butikken. Jeg har også skrevet et innlegg om hvorfor fargelegging er så bra: 12 fordeler med fargelegging (for barn OG voksne)! Det handler om finmotorikk, trening av hjerne, redusere stress og mye mer. Mandala er en veldig fin aktivitet i så måte. Det er tegninger med litt mer detaljer, og gjerne gjentakende mønster. Man får et fint resultat ut av en ganske enkel mal, samt rom for sin egen smak.

Man kan gjøre disse sidene om til ulike oppgaver ved å merke det som skal tegnes med tall eller bokstaver, og koble det til en oppgave. Dette gjøres aller enklest ved at man skriver ut arket og fører på oppgavene for hånd. En kombinasjonsløsning analogt/digitalt. Etter man har ført på er det bare å kopiere opp i det formatet man måtte ønske.

På Malimo.no samler vi nå et stort utvalg slike mandalas som kan skrives ut enkeltvis i A4-format, eller med vårt forhåndsoppdelte forslag for samarbeids-fargelegging. Der får hvert barn sin del og farger etter eget ønske. Etterpå settes delene sammen til et stort, vegghengt bilde. Vi deler inn et forslag, men ved å laste ned enkeltbildet kan du selv skrive ut oppdelt plakat. Instruksjon følger med i filen.

Voksende samling med fargeleggingssider - jeg tar i mot ønsker!

Alle fargeleggingssidene blir samlet på denne siden, så den kan være grei å merke seg til senere. Jeg kommer til å legge inn flere i rykk og napp etter som inspirasjonen slår meg. 🙂 Jeg har prøvd å sortere litt etter tema.

Har du ønsker eller forslag til ulike tema for slike sider? Er det et tema dere skal i gang med? Legg igjen en kommentar nedenfor så er jeg behjelpelig hvis jeg kan! De vil alltid være gratis.

 

Sidene kan lastes ned ved å klikke på hvert enkelt under! Velg A4 for solo-fargelegging, forhåndsinndelt plakat for samarbeid eller skriv ut A4 som inndelt plakat selv!

Dyr - Serie 1

Bokstaver og tall

Finn komplette samlinger i butikken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Publisert: 24. januar 2023
Endret: 27. januar 2023

Gratis ressursbibliotek for medlemmer

Klikk deg inn på ulike tema/emner for å finne tilgjengelige gratisressurser for medlemmer på Malimo.no! Alt er på nynorsk og bokmål, mye finnes også på engelsk! 🙂