Showbie på 1-2-3! [Digitalt klasserom]

Jeg har tidligre skrevet om at BookCreator og Malimo er et dreamteam! I tillegg har jeg skrevet om at appen Explain (Everything Whiteboard) også er glimrende sammen med Malimo-materiell.

Statped har en god ressursside om bruken av Showbie. De sier: Med Showbie kan lærere opprette digitale klasserom og dele oppgaver, planer og vurderinger med elevene. Med muligheter som skriftlige og muntlige tilbakemeldinger, fildeling og chattefunksjoner kan læreren gi elevene gode og tilpassede oppgaver og vurderinger. Læreren kan inkludere foresatte i elevens skolehverdag ved å gi dem tilgang til klasserom. Les mer inne på lenken.

Showbie er et altså digitalt klasserom tatt i bruk av mange. Kristine Harr har vært behjelpelig med å vise litt hvordan det fungerer. Dette er en liten video som viser hvordan man oppretter klasse, legger til elever, hvordan man deler en oppgave og hvordan man kan gi en tilbakemelding i Showbie.

Har du andre tips? Legg igjen en kommentar under så kan listen med gode ideer vokse! ♥

Publisert: 29. mars 2020
Endret: 15. juli 2020

Deprecated: Filen Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /nas/content/live/malimoas/wp-includes/functions.php on line 5613

Ett kommentar til “Showbie på 1-2-3! [Digitalt klasserom]”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *