Skolesluttdiplomer

Jeg har skrevet flere ganger om at jeg elsker å bruke diplomer i klasserommet. Da har jeg fortalt om motiverende arbeid med sjanger- og grammatikklære og ikke minst alfabetdiplomer! Nå som skoleåret går mot slutten vil jeg vise frem noen skolesluttdiplomer jeg har blitt veldig glad i! Akkurat disse er på engelsk, men de finnes på bokmål og nynorsk også i samme design!

Diplomer for å runde av skoleåret! 40 ulike design som kan redigeres. Engelsk, bokmål og nynorsk!

Aldersmessig passer diplomene for elever på alle trinn! Jeg har brukt dem med de minste og de eldste med stor suksess. Du har kanskje hørt at noen ting er så "teite at de blir kule", og sånn var det gjerne for ungdomsskoleelevene mine i fjor.

Du kan gjøre så mye eller så lite ut av det som du selv ønsker. Jeg laminerte de du ser ovenfor og la en glitterbelagt gullstjerne inne i lamineringen - det ble virkelig lagt merke til. I tillegg kjøpte jeg noen pakker med saftis - det skal ikke mer til for at siste skoledag blir et høydepunkt!

I motsetning til diplomene jeg bruker i sjanger- og grammatikklære, eller i matematikk, er ikke skolesluttdiplomene faglig forankret. De er rett og slett en "takk for i år"! Man kan redigere klassetrinn og navn, det finnes 40 ulike design.. noe for alle! Hvis du vil bruke mine finner du dem her: Skolesluttdiplomer!

Hjertelig hilsen Maren
Publisert: 29. mai 2016
Endret: 5. februar 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *