Gratis nedlasting av tall om meg på Malimo.no - en artig aktivitet i matematikk til skoleslutt og skolestart

Tall om meg [BM-NN]

Gratis nedlasting av TALL OM MEG på bokmål og nynorsk i ressursbiblioteket på Malimo.no :)

Tall om meg kan gjøres på utallige måter, og det kan romme mye mer enn denne som jeg har laget. Dette syns jeg er en kjekk aktivitet både ved skolestart og ved skoleslutt (forsåvidt også ellers i året).

I denne utgaven skal elevene gjøre rede for fødselsdagen sin, bokstaver i navnet sitt, antall tenner de har mistet, husnummer og postnummer, høyde, antall bursdager de har hatt, hvor mange kjæledyr de har, favoritt-tallet sitt og medlemmer i familien.

Som en artig kuriositet har jeg lagt inn tegnspråk for "love" knyttet til familien - så kan de lære det og. 🙂

Bokmål og nynorsk ligger i samme fil!

Last ned her: Tall om meg

Gode ressurser for begynneropplæring i matematikk

Publisert: 29. mai 2017
Endret: 17. september 2018