Interessert i Ukens Malimo 5-7?

Oppdatering! På grunn av ekstrem svangerskapskvalme blir Ukens Malimo 5-7 utsatt på ubestemt tid. Jeg gir en lyd når det er noe nytt å melde! 🙂

Som noen sikkert vet leker jeg med tanken om å lage Ukens Malimo 5-7 som ukentlig gratismateriale for neste skoleår. Et sånt prosjekt tar mange hundre timer, så det er ikke noe jeg tar lett på. Dersom du hadde hat nytte av dette er det fint hvis du legger inn e-posten din i feltet under. Da blir du lagret på en liste som heter "Ukens Malimo 5-7" og jeg gir deg beskjed dersom det blir noe av. Det er en enkel måte for meg å sjekke om det egentlig er noen interesse for dette, så det er også fint hvis du tipser andre som kunne vært interessert om å melde seg på.

I og med at jeg skal leve av dette prosjektet er det trolig at jeg lander på en ulik organisering enn den Ukens Malimo som har gått i år. Neste år vil eventuelt det midterste nivået (nivå 2) være gratis, mens nivå 1 og 3 kun være en del av opplegget som ligger i butikken. Nivå 2 vil absolutt ha et verdifult innhold. På den måten håper jeg å bidra med verdi for alle kjekke kollega på 5-7, men samtidig få ting til å gå rundt for meg selv. 🙂 Så kan man ta en vurdering om man ønsker å kjøpe samlepakken ved skolestart, bare laste ned det som er gratis, eventuelt spe på med nivå 1 og 3 på enkeltopplegg når tema er særlig aktuelt osv. Gi meg gjerne en tilbakemelding på denne løsningen. 🙂

Publisert: 22. mai 2018
Endret: 30. juli 2018