Interessert i Ukens Malimo 5-7?

Oppdatering! På grunn av ekstrem svangerskapskvalme blir Ukens Malimo 5-7 utsatt på ubestemt tid. Jeg gir en lyd når det er noe nytt å melde! 🙂

Som noen sikkert vet leker jeg med tanken om å lage Ukens Malimo 5-7 som ukentlig gratismateriale for neste skoleår. Et sånt prosjekt tar mange hundre timer, så det er ikke noe jeg tar lett på. Dersom du hadde hat nytte av dette er det fint hvis du legger inn e-posten din i feltet under. Da blir du lagret på en liste som heter "Ukens Malimo 5-7" og jeg gir deg beskjed dersom det blir noe av. Det er en enkel måte for meg å sjekke om det egentlig er noen interesse for dette, så det er også fint hvis du tipser andre som kunne vært interessert om å melde seg på.

I og med at jeg skal leve av dette prosjektet er det trolig at jeg lander på en ulik organisering enn den Ukens Malimo som har gått i år. Neste år vil eventuelt det midterste nivået (nivå 2) være gratis, mens nivå 1 og 3 kun være en del av opplegget som ligger i butikken. Nivå 2 vil absolutt ha et verdifult innhold. På den måten håper jeg å bidra med verdi for alle kjekke kollega på 5-7, men samtidig få ting til å gå rundt for meg selv. 🙂 Så kan man ta en vurdering om man ønsker å kjøpe samlepakken ved skolestart, bare laste ned det som er gratis, eventuelt spe på med nivå 1 og 3 på enkeltopplegg når tema er særlig aktuelt osv. Gi meg gjerne en tilbakemelding på denne løsningen. 🙂

Publisert: 22. mai 2018
Endret: 2. mai 2019

Deprecated: Filen Tema uten comments.php er foreldet siden versjon 3.0.0 med ingen alternativer tilgjengelig. Vennligst inkluder en comments.php-mal i ditt tema. in /nas/content/live/malimoas/wp-includes/functions.php on line 5613

14 kommentarer til “Interessert i Ukens Malimo 5-7?”

 1. Hei!
  Tusen takk for alt det fantastiske du deler!
  På skolen vår får vi ikke kjøpe så mye utenom, dessuten er det voksenopplæring, så dette er litt barnslige bilder for noen av dem. Jeg laster ned alt jeg kan av det du legger ut gratis, men setter stor pris på om «figurene» blir litt mer voksne som du nå tenker.
  Jeg heier på deg!!!

  Mvh
  Marianne Fredrikke

 2. Dette høres kjekt ut. Det er godt å ha flere valgmuligheter. Ser fram til å se hva du finner på å lage. Mvh Wenche

 3. Høres helt tipp topp ut å kunne velge å supplere på med nivå 1 og 3 ved temaer man selv velger 👍🏻 Du er jammen god!! ❤️

 4. Jeg starter med 5. til høsten og tror dette blir noe jeg kommer til å bruke1

 5. Hei malimo! Jeg har brukt mye av oppleggene dine når jeg har jobbet på de lavere trinnene, men nå skal jeg opp på femtetrinn og håper på at du klarer å finne tid til å lage noen fine opplegg til oss også!! Krysser fingrene🤞
  Hilsen Stine

 6. Jeg har brukt masse av materialet ditt dette skoleåret, og vil gjerne fortsette med det når klassen min blir 5. Klassinger til høsten😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *